Κορονοϊός: To EURO πήγε για το 2021, αλλά θα λέγεται… 2020

Gazzetta team
Κορονοϊός: To EURO πήγε για το 2021, αλλά θα λέγεται… 2020

bet365

Για οικονομικούς, διαφημιστικούς, ψυχολογικούς και ιστορικούς λόγους η UEFA αποφάσισε ότι το EURO 2021 θα κρατήσει τη φετινή ονομασία του.

Θα είναι περίεργο, αλλά δεν θα έχει και μεγάλη σημασία που θα το βλέπουμε στο logo. Στην τηλεδιάσκεψη με τις 55 Ομοσπονδίες μέλη της, η UEFA αποφάσισε ότι μπορεί να μετέθεσε αναγκαστικά εξαιτίας του κορονοϊού το EURO για το επόμενο καλοκαίρι, μα αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει την ονομασία του. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα επομένως μπορεί να παιχτεί το 2021, αλλά θα λέγεται EURO 2020.

Αυτή η απόφαση πάρθηκε για οικονομικούς, διαφημιστικούς, ψυχολογικούς και ιστορικούς λόγους, ώστε να μην διαταραχθεί η σειρά και η ισορροπία των πραγμάτων. Κατά συνέπεια, Από τις 21 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου του 2021 θα έχουμε EURO κι ας λέγεται αυτό… 2020. Για όλους εμάς βέβαια είναι ασήμαντο. Μπάλα να δούμε, να μην μας βρει πάλι κάποια καραντίνα από τον Covid-19 και ας το πουν όπως θέλουν…

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED