Λαουτάρο - Γκριεζμάν: Οι επιδόσεις τους τη φετινή σεζόν (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Λαουτάρο - Γκριεζμάν: Οι επιδόσεις τους τη φετινή σεζόν (pic)

bet365

Τα σενάρια περί της πρόθεσης της Μπαρτσελόνα να πάρει τον Λαουτάρο και την Ίντερ να ζητάει γι' αντάλλαγμα τον Γκριεζμάν παίρνουν «φωτιά», με τους οπαδούς των δύο ομάδων να διχάζονται και τους δύο ποδοσφαιριστές να βάζουν στο ζύγι όσα πέτυχαν φέτος...

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να έχουν στοχεύσει στον Αργεντινό επιθετικό που φέτος μαζί με τον Ρομέλου Λουκάκου στο Μιλάνο έκαναν την Ίντερ να θεωρείται διεκδικήτρια του τίτλου μαζί με τις Λάτσιο και Γιουβέντους.

Ο Λαουτάρο βρήκε σωστό παρτενέρ, ταίριαξαν μαζί, κατάφεραν και οι δύο να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτομάτως ο Λατίνος έγινε μεταγραφικός στόχος...

Ο Γκριεζμάν έκανε ολόκληρη ιστορία για να φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης οδηγώντας τους «ροχιμπλάνκος» και τη Μπαρτσελόνα σε διαμάχη για το ποσό της ρήτρας και την πονηριά που έκαναν οι Καταλανοί με την ημερομηνία αγοράς του παίκτη.

Στη Βαρκελώνη υπάρχουν αρκετοί υποστηρικτές του Γάλλου, ενώ θεωρείται βέβαιο πως κανείς στο Μιλάνο δεν θέλει να δει τον Λαουτάρο ν' αποχωρεί έπειτα απ' όσα έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει με τους «νερατζούρι».

Πάντως, δεν διαφέρουν και πολύ σε όσα κατάφεραν μέχρι την αναβολή φέτος σε όλες τις διοργανώσεις...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα