Ντέταρι: «Δεν με ενδιαφέρει πλέον το επαγγελματικό ποδόσφαιρο»

Ντέταρι: «Δεν με ενδιαφέρει πλέον το επαγγελματικό ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Λάγιος Ντέταρι κατέθεσε την δική του άποψη για όσα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο με τον κορονοϊό, σημειώνοντας πως ουδείς νοιάζεται αυτή τη στιγμή για το ποδόσφαιρο.

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο παλαίμαχος άσος, από τα μεγαλύτερα ονόματα που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού (1988-1990), στα 57 του εμφανίζεται αποστασιοποιημένος από το ποδόσφαιρο. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει μείνει εκτός πάγκων από το 2012.

«Παρακολουθώ ποδόσφαιρο, αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να ασχοληθώ επαγγελματικά», τόνισε ο Ντέταρι προσθέτοντας πως με όσα συμβαίνουν παγκοσμίως με τον κορονοϊό ουδείς νοιάζεται για το ποδόσφαιρο.

«Ειλικρινά, ποιος νοιάζεται για το ποδόσφαιρο τώρα; Πρώτον πολλοί άνθρωποι παλεύουν για την επιβίωση εν μέσω επιδημίας και επίσης οι οικονομίες θα πρέπει να κάνουν επανεκκίνηση. Ο κόσμος πρέπει να δουλέψει ξανά και να αρχίσει να παράγει. Να έχει χρήματα για να ξοδέψει».

Ο άλλοτε άσος των Ολυμπιακού, Μπολόνια και Άϊντραχτ ισχυρίστηκε πως οι ποδοσφαιριστές είναι εκείνοι που πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα ενισχύοντας σε τούτες τις δύσκολες στιγμές όσους έχουν ανάγκη.

«Όπου και αν έπαιξα στον κόσμο, στη Γερμανία, την Ελλάδα ή ακόμα και την Ιταλία, οι αθλητές ήταν οι πρώτοι που βοηθούσαν σε δύσκολες καταστάσεις. Του ακολουθούσαν μουσικοί, ηθοποιοί. Όλοι έβαζαν το χέρι στην τσέπη. Κάποιοι πρόσφεραν εκατομμύρια, κάποιοι μια φανέλα, όλοι ανάλογα με την τσέπη τους έβγαιναν μπροστά. Είμαι ευτυχής που αυτό συμβαίνει και στην Ουγγαρία».

Ο Ντέταρι εξέφρασε την αισιοδοξία πως στα τέλη Μαΐου τα πάντα θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος. Ελπίζω πως στα τέλη Μαΐου η ζωή στους δρόμους και τα γήπεδα θα επιστρέψει. Είμαι χαρούμενος που μέλη της οικογένειας μου, φίλοι και γνωστοί δεν έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό. Πιστέψτε με ξέρω πολλούς ανθρώπους».

 

Τελευταία Νέα