Κορονοϊός: Γκάφες, τσαφ και «υπερθέαμα» στη Λευκορωσία (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Γκάφες, τσαφ και «υπερθέαμα» στη Λευκορωσία (vid)

bet365

Λάθη επί λαθών στην άμυνα, σουτ με τσαφ που κατέληξε πλάγιο, έξοδος τερματοφύλακα στο… δοκάρι και άλλα ευτράπελα απαρτίζουν τα highlights του Σλουτσκ-Βιτέμπσκ για το πρώταθλημα της Λευκορωσίας που αντιστέκεται στον κορονοϊό.

Λένε ότι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος και μόνο κολακευτικά μπορεί να το εκλάβει αυτό η Premier League Λευκορωσίας, αφού το πρωτάθλημά της δεν… βλέπεται.

Μπορεί να είναι η μοναδική από τις πρώτες κατηγορίες της Ευρώπης που συνεχίζει τη δράση κόντρα στον κορονοϊό, αυτό όμως δεν σημαίνει πως όποιος τολμήσει να ψάξει κάποιο stream θα δικαιωθεί για την επιλογή του.

Βέβαια, στην αναβροχιά του Covid-19 ακόμα και το Σλουτσκ – Βιτέμπσκ (1-1) μπορεί να μοιάσει θελκτικό, όχι για την ποιότητα, αλλά για το απρόβλεπτο των δύο ομάδων, που υπέπεσαν σε ένα κάρο λάθη και αν μη τι άλλο δεν διαφήμισαν κατάλληλα το προϊόν τους σε μια περίοδο όπου μόνο αυτό κυκλοφορεί στην αγορά.

Για αρχή, δείτε το... εκπληκτικό σουτ του παίκτη των φιλοξενούμενων, που πέρασε τη γραμμή του πλαγίου άουτ:

Δεύτερο «χτύπημα» με την παρολίγον γκάφα από τον τερματοφύλακα και τον αμυντικό των φιλοξενούμενων:

Τρίτη και φαρμακερή η έξοδος του ίδιου κίπερ στην ισοφάριση της Σλουτσκ:

Για την ιστορία, με την ισοπαλία οι δύο ομάδες ανέβηκαν από κοινού στην 3η (!) θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές και μπορείτε να δείτε τα συνολικά της highlights της μεταξύ τους αναμέτρησης:

 

Τελευταία Νέα