Χρυσή Μπάλα: Αυτοί θα την έπαιρναν αν δεν μονοπωλούσαν Μέσι-Ρονάλντο (pics)

Χρυσή Μπάλα: Αυτοί θα την έπαιρναν αν δεν μονοπωλούσαν Μέσι-Ρονάλντο (pics)

bet365

Σε 20 χρόνια έχουμε 20 Χρυσές Μπάλες εκ των οποίων οι 11 έχουν πάει σε 2 πρόσωπα. Πως θα είχε διαμορφωθεί ο εν λόγω χάρτης, αν ο καθένας μπορούσε να την κατακτήσει μόνο μία φορά; Ιδού η απάντηση!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Από το 2008 και μετά το ερώτημα δεν είναι ποιος θα κερδίσει την Χρυσή Μπάλα» αλλά αν θα την κερδίσει ο «Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο».

Φυσικά, ευχάριστη έκπληξη ήταν η βράβευση του Μόντριτς το 2018, όταν και έσπασε το δίπολο.

Το «sportbible.com», λοιπόν, έφτιαξε τη λίστα με τους παίκτες που θα έπαιρναν την Χρυσή Μπάλα, αν δεν επιτρεπόταν να την κατακτήσει κάποιος πάνω από μία φορά.

Σ' αυτόν τον πίνακα, θα δούμε τον Ρομπέρτο Κάρλος, τον Φαλκάο, τον Τσάβι, τον Ινιέστα, τον Μπουφόν, τον Ριμπερί, τον Νόιερ, τον Νεϊμάρ, τον Φαν Ντάικ...

Με κάποιες επιλογές θα συμφωνείτε, με κάποιες όχι.

Θυμίζουμε πως από το 2011 μέχρι το 2013, ο Μέσι είχε τρεις σερί κατακτήσεις, ακολούθησαν δύο συνεχόμενες βραβεύσεις του Ρονάλντο με τον Μέσι να μπαίνει... σφήνα το 2015, πριν έρθουν άλλες δύο Χρυσές Μπάλες για τον Πορτογάλο. Μετά είχαμε τον Μόντριτς και πέρυσι επέστρεψε ο Μέσι, με τον Αργεντινό να έχει πλέον 6 σχετικά τρόπαια στο παλμαρέ του κι ο «CR7» 5!

Ιδού ο σχετικός πίνακας με τους παίκτες που έχουν πάρει την Χρυσή Μπάλα, με εκείνους που θα ήθελε το sportbible να την πάρουν και με την κανονική θέση που πήραν τότε οι παίκτες:

 

Τελευταία Νέα