Αγγλία: Ζητούν να μην εγκριθεί η διακοπή των ερασιτεχνικών κατηγοριών!

Κώστας Ζάλιαρης
Αγγλία: Ζητούν να μην εγκριθεί η διακοπή των ερασιτεχνικών κατηγοριών!

bet365

Την ανατροπή της απόφασης που πάρθηκε για τις χαμηλές ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες στην Αγγλία λόγω του κορονοϊού ζητούν οι ομάδες!

Με επιστολή τους, την οποία υπογράφουν οι South Shields και Worthing and Hastings, εκπροσωπώντας άλλα 140 σωματεία, ζητούν από την επιτροπή της FA που επρόκειτο τις επόμενες μέρες να εγκρίνει την απόφαση για τη διακοπή των πρωταθλημάτων, να γίνει αναθεώρηση.

Πριν από λίγες μέρες (26/3) αποφασίστηκε η οριστική διακοπή της σεζόν για τα τμήματα κάτω από τις τρεις πρώτες κατηγορίες που ανήκουν στην ερασιτεχνική National League, ωστόσο, εκφράζονται παράπονα για τη διαφάνεια της απόφασης και την μη ενημέρωση και συζήτηση με όλους τους εκπροσώπους των σωματείων που βρίσκονται σε αυτές τις χαμηλές κατηγορίες.

«Θα είναι πολύ χειρότερο το οικονομικό τοπίο αν δεν συνεχιστεί καθόλου η αγωνιστική περίοδος» αναφέρουν οι 150 ομάδες που ευελπιστούν να πετύχουν το στόχο τους...

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED