Επικριτική απάντηση Τέμπας στον Κασίγιας για την πρόταση ευρωπαϊκών τελικών τον Δεκέμβριο

Gazzetta team
Επικριτική απάντηση Τέμπας στον Κασίγιας για την πρόταση ευρωπαϊκών τελικών τον Δεκέμβριο

bet365

Το tweet του Ίκερ Κασίγιας προκάλεσε την απάντηση του προέδρου της La Liga, Χαβιέρ Τεμπάς, ο οποίος ύψωσε πολλαπλά εμπόδια στην πρότασή του για τελικούς Champions και Europa League τον Δεκέμβριο.

Το ριζοσπαστικό πλάνο του Ίκερ Κασίγιας για το φινάλε της φετινής σεζόν τον Δεκέμβριο με τους ευρωπαϊκούς τελικούς και την έναρξη της νέας περιόδου με βάση το ημερολογιακό έτος βρήκε εντελώς αντίθετο τον επικεφαλής της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας.

Ο Ισπανός παράγοντας έσπευσε να απαντήσει στον 40χρονο υποψήφιο για την προεδρία της Ομοσπονδίας, βεβαιώνοντας ότι έχουν εντοπιστεί οι ημερομηνίες για να λήξει ομαλά η χρονιά και του επισήμανε όλες τις υποθέσεις που θα βρεθούν στον αέρα με μια τόσο μεγάλη καθυστέρηση

«Έχουν ήδη βρεθεί οι νέες ημερομηνίες που θα μας επιτρέψουν να ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Η καθυστέρηση της λήξης και η έναρξη με το ημερολογιακό έτος σημαίνει πρακτικά ότι θα χάσουμε μια σεζόν. Τι θα συμβεί με τα τηλεοπτικά συμβόλαια, τα συμβόλαια των παικτών, που έχουν υπογραφεί για τα επόμενα χρόνια και αντιπροσωπεύουν δισεκατομμύρια ευρώ;», ανέφερε συγκεκριμένα προς τον παλαίμαχο κίπερ μέσω twitter ο Τέμπας.

 

Τελευταία Νέα