ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Πένθος για τον Φερνάντο Σάντος, έχασε την μητέρα του

Πένθος για τον Φερνάντο Σάντος, έχασε την μητέρα του

Πένθος για τον Φερνάντο Σάντος, έχασε την μητέρα του

Η Μαρία ντε Λούρντες Φερνάντες Σάντος, μητέρα του ομοσπονδιακού προπονητή της Πορτογαλίας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 ετών, ύστερα από μακρά ασθένεια.

Πένθος για τον ομοσπονδιακό προπονητή της Πορτογαλίας και άλλοτε της Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχασε την μητέρα του, Μαρία ντε Λούρντες Φερνάντες Σάντος, σε ηλικία 83 ετών και ύστερα από μακρά ασθένεια.

Την πολύ δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η πορτογαλική ομοσπονδία, με τον πρόεδρο της Φερνάντο Γκόμες να στέλνει τα συλλυπητήρια του στον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έστειλε μήνυμα ελπίδας και στήριξης στους Έλληνες, στην μάχη κατά του κορονοϊού.

Τον Νοέμβριο του 2018, ο άλλοτε τεχνικός των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, κατά την διάρκεια επίσκεψής του στο πορτογαλικό ινστιτούτο ογκολογίας της Λισσαβόνας, δεν είχε κρύψει την συγκίνησή του για την μάχη που έδινε η μητέρα του, η οποία ακολουθούσε θεραπεία στο συγκεκριμένο κέντρο για πάνω από 15 χρόνια.

«Έχω ένα τεράστιο αίσθημα ευγνωμοσύνης γιατί εδώ και 14 χρόνια η μητέρα μου παρακολουθείται εδώ. Είναι συγκλονιστικό πόσο καλοί είναι οι άνθρωποι εδώ. Εκτός από τις υπηρεσίες, οι οποίες είναι άψογες, το πραγματικά καλό αυτού του κέντρου είναι οι άνθρωποι» είχε πει χαρακτηριστικά.