Νούρι: Έλυσε το συμβόλαιο ο Άγιαξ, διαφωνία για την αποζημίωση

Νούρι: Έλυσε το συμβόλαιο ο Άγιαξ, διαφωνία για την αποζημίωση

Κώστας Ζάλιαρης
Νούρι: Έλυσε το συμβόλαιο ο Άγιαξ, διαφωνία για την αποζημίωση

bet365

Ελάχιστο καιρό αφότου ο Αμπντελάκ Νούρι ξύπνησε από το κώμα, ο Άγιαξ έσπασε το συμβόλαιο του παίκτη προκειμένου ν' αποφευχθεί η αυτόματη ανανέωσή του. Διαφωνία της ομάδας με την οικογένεια του άτυχου παίκτη για την αποζημίωση...

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Μαροκινός εξτρέμ στάθηκε τρομερά άτυχος πίσω στο 2017, όταν σε καλοκαιρινό φιλικό προετοιμασίας με τη Βέρντερ Βρέμης κατέρρευσε από καρδιακή αρρυθμία και έκτοτε, πέρασε μια διετία και κάτι παραπάνω για να ξυπνήσει από το κώμα και να επικοινωνήσει με την οικογένειά του.

Αν και ακόμα εξαρτάται αποκλειστικά από τους άλλους, αφού μπορεί μονάχα να σηκώνει ελάχιστα το σώμα του με βοήθεια, να τρώει και να κουνάει τα φρύδια και τα βλέφαρά του για να έχει επικοινωνία, στον Άγιαξ αναγκάστηκαν να του λύσουν το συμβόλαιο.

Στον Αίαντα έχουν μεγάλη ευθύνη για την εγκεφαλική βλάβη που υπέστη ο ποδοσφαιριστής καθώς έπρεπε να έχουν δράσει πολύ πιο άμεσα και να έχουν τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό όταν συνέβη το κακό, το καλοκαίρι του 2017.

Η λύση του συμβολαίου του Νούρι στο συγκεκριμένο timing παρουσιάζει την ομάδα με έλλειψη σεβασμού προς την περιπέτεια που βιώνει το παιδί και η οικογένειά του, ωστόσο, αυτό φέρεται να έγινε προκειμένου να μην παρέλθει συγκεκριμένη ημερομηνία και ανανεωθεί αυτόματα γι' ακόμα έναν χρόνο.

Μέχρι πρότινος ο σύλλογος του Άμστερνταμ κατέβαλλε κανονικότατα τους μισθούς του παίκτη όπως ορίζονταν από το υπογεγραμμένο συμβόλαιο, όμως ήρθε η ώρα να γίνει προσπάθεια συμφωνίας με τους οικείους του για την αποζημίωση. Σε πρώτο πλάνο ο Άγιαξ ήθελε να του παραχωρήσει 5 εκατομμύρια, όμως, η οικογένεια του Νούρι αξιώνει περισσότερα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα