Ανιέλι: «Ο κορονοϊός απειλεί την ύπαρξή μας»!

Gazzetta team
Ανιέλι: «Ο κορονοϊός απειλεί την ύπαρξή μας»!

bet365

Επιστολή σε δραματικούς τόνους του προέδρου της Γιουβέντους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων (ECA), Τζιάνι Ανιέλι, στους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο ιός Covid-19 απειλεί να διαλύσει τα πάντα στο διάβα του και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, το ύφος της επιστολής του προέδρου της Γιουβέντους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων (ECA), Τζιάνι Ανιέλι, στους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με αφορμή και τις αναστολές πληρωμών/περικοπές που ανακοίνωσαν «γίγαντες» όπως η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Ο κορονοϊός αποτελεί μια απειλή για την ύπαρξη των ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών συλλόγων» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Τζιάνι Ανιέλι, χαρακτηρίζοντας αυτή την μάχη ως «την μεγαλύτερη πρόκληση που το παιχνίδι μας και ο ποδοσφαιρικός κόσμος αντιμετώπισε ποτέ».

Όπως εξηγεί στην επιστολή του ο ισχυρός άνδρας της Γηραιάς Κυρίας, «η ECA δουλεύει επάνω σε ρεαλιστικές στρατηγικές ώστε να επανέλθει το ποδόσφαιρο σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και να βοηθήσει στην διαχείριση των οικονομικών των συλλόγων σε αυτή την κοινωνική και οικονομική κρίση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα