Κορονοϊός: Ο Νέισμιθ έκανε την αρχή, αποδεχόμενος 50% περικοπή

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Νέισμιθ έκανε την αρχή, αποδεχόμενος 50% περικοπή

bet365

Ο αρχηγός της σκωτσέζικης Χαρτς, Στίβεν Νέισμιθ, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που δέχθηκε περικοπή στο μισθό του λόγω της κρίσης του κορονοϊού.

Πολλοί ποδοσφαιρικοί (και όχι μόνοι) σύλλογοι ψάχνουν τρόπους να περιορίσουν την τεράστια οικονομική ζημιά εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού και, γι' αυτόν τον σκοπό, βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία μεταξύ τους.

Μια από τις λύσεις είναι να αποδεχθούν οι ποδοσφαιριστές να γίνει περικοπή στον μισθό τους και, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Σκωτία, ο Στίβεν Νέισμιθ είναι ο ποδοσφαιριστής που κάνει την αρχή, δεχόμενος μείωση 50% στο συμβόλαιό του.

Ο αρχηγός της Χαρτς είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που προχωράει σε αυτή την κίνηση, η οποία δεδομένα θα βρει πολλούς μιμητές. Πριν από τον 33χρονο διεθνή επιθετικό, με θητεία σε Ρέιντζερς, Έβερτον και Νόριτς, ο προπονητής του Ντάνιελ Στέντελ είχε δεχθεί να εργαστεί με ελάχιστα χρήματα, με τον όρο να καλύπτονται τα βασικά έξοδα και η ασφάλειά του.

Η πρόεδρος του συλλόγου του Εδιμβούργου, Αν Μπατζ, απηύθυνε κάλεσμα προς τα μέλη της Χαρτς για οικονομικές θυσίες απ' όλους και, προς το παρόν τουλάχιστον, βρίσκει σημαντική ανταπόκριση.

Ο Στίβεν Νέισμιθ, πάντως, δεν είναι τυχαία περίπτωση, αφού πρόκειται για σύγχρονο Ρομπέν των Δασών!

 

Τελευταία Νέα