Κορονοϊός: Το μήνυμα και η οικονομική βοήθεια του Μπερμπάτοφ (vid)

Κορονοϊός: Το μήνυμα και η οικονομική βοήθεια του Μπερμπάτοφ (vid)

bet365

O Βούλγαρος πρώην σούπερ σταρ συμβάλλει οικονομικά, με δωρεά προς τον Ιατρικό Σύλλογο της Βουλγαρίας, στη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο πρώην άσος της Τότεναμ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλων ομάδων, μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ, έστειλε το δικό του μήνυμα και αναφέρθηκε στην πανδημία του COVID-19, ενώ προχωράει σε δωρεά προς τον Ιατρικό Σύλλογο της χώρας του προκειμένου να αγοραστούν μάσκες, γάντια και άλλα απαραίτητα ιατρικά υλικά.

Αναλυτικά στο μήνυμα του ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αναφέρει:

«Βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη κατάσταση! Έτσι θέλω να πω ευχαριστώ όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές, νοσοκομεία, τα κυβερνητικά μας όργανα, όλους εσάς που είστε στην πρώτη γραμμή και κάνετε ό, τι μπορείτε για να σταματήσετε την εξάπλωση του ιού!

Η μητέρα μου είναι πρώην νοσοκόμα, και ξέρω τι χρειάζεται για να μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά, αλλά ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι περνάτε όλοι σας αυτή τη στιγμή για να σταματήσετε τον ιό! Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να πω ευχαριστώ!

Κάνω επίσης μια δωρεά στον Ιατρικό Βουλγαρικό Σύλλογο, ώστε να μπορούν να αγοράσουν ιατρικές προμήθειες - μάσκες, γάντια κλπ.. πράγματα που χρειάζονται για να μείνουν ασφαλείς.

Ελπίζω και άλλοι άνθρωποι να μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτόν τον σκοπό, γιατί σ’ όλο αυτό πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Οι υπόλοιποι, παρακαλώ ας ακολουθήσουμε τις οδηγίες! Μείνετε σπίτι! Ναι, κάποιοι άνθρωποι πρέπει να πάνε στη δουλειά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, παρακαλώ να είστε προσεκτικοί, να είστε ασφαλείς και να είστε υγιείς! Οι υπόλοιποι ας μείνουμε σπίτι!

Αν πρέπει να βγείτε έξω και με προμήθειες, ακολουθήστε τους κανόνες - μάσκα, γάντια, απόσταση μεταξύ τους! Αλλά ας μην ξεχνάμε να χαμογελάμε! Όταν είμαστε σπίτι, έχουμε περισσότερο χρόνο για την οικογένεια και τα παιδιά!

Άκουσα στις ειδήσεις τις προάλλες ότι τώρα που δεν υπάρχει τόσος κόσμος στους δρόμους και στις πόλεις, τα ποτάμια είναι πιο καθαρά και επίσης ο αέρας! Γεγονός!! Έτσι, όταν τα περάσουμε όλα αυτά, μαζί, πρέπει να σκεφτούμε πώς θα συνεχίσουμε από εκεί και πέρα! Να είστε ασφαλείς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα