«Αρκετοί σύλλογοι θα διαλυθούν αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν»

Gazzetta team
«Αρκετοί σύλλογοι θα διαλυθούν αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν»

bet365

O πρόεδρος της Ένωσης των Ευρωπαϊκών, Λάρις Κρίστερ Όλσον, επισήμανε τον κίνδυνο που υπάρχει να διαλυθούν ομάδες των μικρών κατηγοριών αν δεν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Ο κορονοϊός απειλεί στο να μην τελειώσουν τα πρωταθλήματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην υπάρχουν κάποιες ομάδες των μικρών κατηγοριών, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωσης των Ευρωπαϊκών Λιγκών, Λάρις Κρίστερ Όλσον.

Συγκεριμένα, ο Όλσον στάθηκε στην ανάγκη των εν λόγω ομάδων από την είσπραξη εισιτηρίων, τονίζοντας:

«Είναι μία συζήτηση που πρέπει να γίνει άμεσα. Στο χαμηλό επίπεδο δεν υπάρχει μαξιλάρι, καθώς οι ομάδες εξαρτώνται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τα εισιτήρια. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αρκετοί σύλλογοι θα διαλυθούν αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν και αν δεν τους δοθεί σημαντική οικονομική βοήθεια».

Όσο για το πρέπει να γίνει, είπε: «Να ξεκινήσουν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, ανάλογα με την κατάσταση στην χώρα διεξαγωγής. Επίσης πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμα διεξαγωγής, αν έχουμε εντός και εκτός αγώνες, τότε να γίνει ένα παιχνίδι. Πρέπει να βρούμε εναλλακτικές επιλογές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα