Κορονοϊός - Ποτσετίνο: «Σκέφτηκαν τα λεφτά, έδρασαν καθυστερημένα»!

Κορονοϊός - Ποτσετίνο: «Σκέφτηκαν τα λεφτά, έδρασαν καθυστερημένα»!

Κώστας Ζάλιαρης
Κορονοϊός - Ποτσετίνο: «Σκέφτηκαν τα λεφτά, έδρασαν καθυστερημένα»!

bet365

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν μπορούσε να βλέπει τους χιλιάδες οπαδούς έξω από τα γήπεδα εν μέσω έξαρσης του κορονοϊού και ξέσπασε κατά των ποδοσφαιρικών Αρχών! «Το χειρίστηκαν όλο ανέυθυνα»...

Ο Αργεντινός πρώην τεχνικός της Τότεναμ που αγαπήθηκε και αγάπησε τρομερά τον λονδρέζικο σύλλογο αλλά απολύθηκε όντας κουρασμένος και άδειος από ιδέες στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου έπειτα από 5,5 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο, μίλησε στο Radio Del Plata για ό,τι συμβαίνει στην Ευρώπη με το ποδόσφαιρο και τον Covid-19.

Έχοντας αντικρίσει τις εικόνες του κόσμου της Παρί έξω από το γήπεδο, των οπαδών της Λίβερπουλ έξω από το «Άνφιλντ», τα περιστατικά στη Γερμανία και τα ματς κεκλεισμένων των θυρών τη στιγμή που ο κορονοϊός χτυπούσε την πόρτα της Ευρώπης, ο Ποτσετίνο ξέσπασε...

«Το χειρίστηκαν όλο ανεύθυνα και καθυστερημένα! Αντιλαμβάνομαι τον οικονομικό αντίκτυπο και το πόσο σημαντικό είναι το οικονομικό κομμάτι του ποδοσφαίρου, όμως, όσα συμβαίνουν πλεόν, φανερώνουν ότι άργησαν πολύ να πάρουν αποφάσεις και ήταν ανεύθυνο αυτό που έγινε»!

Παράλληλα, σχολίασε και το ενδεχόμενο επιστροφής του Λιονέλ Μέσι κάποια στιγμή στη Νιούελς... μαζί με τον Μπιέλσα! «Όταν πάει ο Μέσι στη Νιούελς μακάρι να βρεθώ κι εγώ εκεί μαζί του. Όσο για τον Μαρσέλο, θα είναι ό,τι πιο όμορφο γιατί αποτελεί μεγάλο πόθο των οπαδών της ομάδας που τον λατρεύουν».

 

Τελευταία Νέα