Κορονοϊός: Ο Ζλάταν και οι φίλοι του κόντρα στον Covid-19! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Κορονοϊός: Ο Ζλάταν και οι φίλοι του κόντρα στον Covid-19! (vids)

bet365

«Αν δεν έρθει ο ιός στον Ζλάταν, θα πάει ο Ζλάταν στον ιο». Ατακάρα. Ατρόμητος. Κλασσικός Ιμπραΐμοβιτς. Κι όμως, αν καλούσε τον Covid-19 σε μάχη, θα είχε και συμπαραστάτες. Το gazzetta.gr σκέφτηκε τους... σωματοφύλακες του Σουηδού, εξηγώντας και τα δυνατά τους σημεία!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ζλάταν ανακοίνωσε πως θέλει να βοηθήσει την αγαπημένη του Ιταλία σε αυτές τις τραγικές στιγμές που βιώνει λόγω του Covid-19 έχοντας τρομερά μεγάλο αριθμό νεκρών και κρουσμάτων του κορονοϊού καθημερινά, με τη χώρα να έχει παραλύσει και να έχει μπει σε αυστηρή καραντίνα.

Το μήνυμά του, το έστειλε προς πάσα κατεύθυνση αλλά και προς το μικρόβιο, το οποίο απείλησε με... μάχη σώμα με σώμα σε περίπτωση που εκείνο κάνει το λάθος να μπει στον οργανισμό του Σουηδού. Μόνο που τότε, ο Covid-19 θα χρειαστεί καραντίνα 14 ημερών κι όχι ο Ζλάταν.

Το gazzetta.gr σκέφτηκε πέντε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Ιμπραΐμοβιτς να τα βάλει με τον κορονοϊό, με συγκεκριμένους παίκτες να έχουν χαρακτηριστικά τα οποία θα ζόριζαν πάρα πολύ τον ιο και θα μπορούσαν να τον αναγκάσουν σε φυγή από την ανθρωπότητα...

Βέρζιλ Φαν Ντάικ: Εδώ δεν τον ντρίμπλαραν άλλοι κι άλλοι...

Ο ιός θα μπορούσε να θεωρήσει πρόκληση να ... διαπεράσει το ανοσοποιητικό σύστημα του ολλανδικού θηρίου της άμυνας της Λίβερπουλ. Έτσι για να διαπιστώσει γιατί αυτός ο άνθρωπος είχε καταφέρει για ένα... τεράστιο χρονικό διάστημα ν' αποφύγει να τον ντριμπλάρουν και να τον προσπεράσουν οι αντίπαλοι, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Champions League από τη Λίβερπουλ το 2019, τη διεκδίκηση του περσινού πρωταθλήματος της Premier και τη διαφαινόμενη φετινή μεγάλη επιτυχία που όμως προς το παρόν έχει πάρει αναβολή λόγω του κορονοϊού. Είναι και το παρουσιαστικό του τέτοιο που ίσως το μικρόβιο να το σκεφτόταν δυο και τρεις φορές για να τα βάλει μαζί του..

Σέρχιο Ράμος: Εδώ έχει ξεκάθαρα σωματική επαφή...

Δεν απορείτε κι εσείς που υποτίθεται ότι πρέπει ν' αποφεύγεται η σωματική επαφή και ο Σέρχιο Ράμος δεν... κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα; Και εντάξει, στο σπίτι με την οικογένειά του μπορεί να μην το τηρεί, όμως, σε μια «μάχη» με τον κορονοϊό δεν θα μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά από τον ιό. Και τα πόδια του βασικά. Και το σώμα του ολόκληρο για την ακρίβεια. Ο Ισπανός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι... ειδήμων στη σωματική επαφή για να καταστρέψει τον αντίπαλο και ίσως ο Covid-19 να τα έβρισκε ιδιαίτερα σκούρα αν τα έβαζε μαζί του. Θα έπρεπε να σκεφτεί τον πιθανό τραυματισμό. Ίσως να κέρδιζε, βέβαια, την αποβολή του Σέρχιο Ράμος που έχει μια αδυναμία στις κόκκινες κάρτες, όμως, ο πολύπειρος στόπερ σίγουρα δεν θα φοβόταν ούτε στιγμή και θα ορμούσε στη μάχη. Και μάλλον θα ήταν αδιαφιλονίκητο φαβορί!

Λιονέλ Μέσι: Είστε σίγουροι ότι θα τον έπιανε ποτέ;

Ούτε τρομερός είναι στην όψη, ούτε κάποιος που θα σκεφτόσουν αν έμπλεκες σε καυγά για να σε βοηθήσει, ούτε οι τσαμπουκάδες που έχει κάνει – αυτοί οι πολύ λίγοι – κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών εμπνέουν για μια κόντρα με τον κορονοϊό. Πιστεύετε, όμως, πως το μικρόβιο θα μπορούσε να σταματήσει τις ντρίμπλες του, να τον πιάσει και να καταφέρει να τον κάνει φορέα και κρούσμα; Εμείς δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Μέσι θα ντρίμπλαρε και θα ντρίμπλαρε και θα ντρίμπλαρε, όπως ακριβώς το κάνει με τους αντιπάλους του κι ενίοτε με τον σκύλο του στην αυλή του σπιτιού του. Τόσο που ο Covid-19 ίσως να έφτανε στο «αμήν» για να τα παρατήσει και ν' απομακρυνθεί. Αυτό το τελευταίο μάλλον θα είναι η ευχή όλων εδώ που τα λέμε...

Ράτζα Ναϊνγκολάν: Για πείτε του λίγο για προβλήματα να δούμε κάτι...

Βραχύσωμος όπως ο Μέσι. Αρκετά πιο άγρια η όψη του λόγω και των τατουάζ. Αρκετά πιο αλήτικο στυλ. Αρκετά πιο στυβαρή παρουσία. Αρκετά πιο έτοιμος για τα πάντα. Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν δεν κρύφτηκε ποτέ πίσω από το δάχτυλό του για τις... κακές του συνήθειες, οι οποίες του στοίχισαν, αλλά έμαθε να ζει με τις συνέπειες των επιλογών του γνωρίζοντας πως εκείνος έκανε πάντοτε αυτό που απαιτούσε από τον εαυτό του μέσα στο γήπεδο. Με την απόφαση να επιστρέψει στην Κάλιαρι ώστε να είναι η γυναίκα του κοντά στην οικογένειά της, έδειξε και το μεγαλείο της ψυχής του. Ήδη έχει αντιμετωπίσει την μεγάλη περιπέτεια με την αρρώστια της συζύγου του απέναντι στην επάρατη νόσο. Κι όμως παρέμεινε δυνατός και δείχνει ικανός να κοντράρει στα ίσια ό,τι κι αν έρθει. Πιστεύετε θα κολλούσε στον ιό και θα έμενε στο σπίτι; Εμείς όχι... Είναι παλίκαρος, άλλωστε.

Αντεμπάγιο Ακινφένουα: Αυτόν τον βλέπεις και αλλάζεις πεζοδρόμιο!

Μπροστά του, ο Αντάμα Τραορέ πραγματικά είναι ένας απλός ποδοσφαιριστής. Κι ας λέει ο Ισπανός εξτρέμ της Γουλβς ότι ποτέ δεν έχει κάνει βάρη και πως το σώμα του είναι έτσι λόγω του οργανισμού και των ορμονών του. Ο Αντεμπάγιο Ακινφένουα είναι ό,τι πιο θηριώδες κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Και μάλλον δεν τιμά και πολύ όποιον δεν τον γνωρίζει. Για εκείνους όμως, τους ελάχιστους θέλουμε να πιστεύουμε, ο Ακινφένουα 37 ετών, αγωνίζεται στη Γουίκομ, έχει περάσει από πολλές ομάδες στο Νησί στις μικρές κατηγορίες, η Σουόνσι και η Μίλγουολ ίσως είναι οι πιο αξιοσημείωτες, όμως η σωματοδομή του και η δουλειά που κάνει στο γυμναστήριο τον έχουν κάνει τρομερά δημοφιλή σε όσους ασχολούνται με το αγγλικό ποδόσφαιρο. Δηλωμένος οπαδός της Λίβερπουλ και τρελαμένος με τους «κόκκινους», δεν θα αφήσει κανέναν ιό και κανένα μικρόβιο να στερήσει από την αγαπημένη του ομάδα την φετινή τεράστια επιτυχία με την κατάκτηση του τίτλου.

 

Τελευταία Νέα