Κορονοϊός: Ο Τσέφεριν διαψεύδει για ακύρωση πρωταθλημάτων και τίτλο στις πρωτοπόρους

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Τσέφεριν διαψεύδει για ακύρωση πρωταθλημάτων και τίτλο στις πρωτοπόρους

bet365

Fake news χαρακτήρισε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, το σενάριο για πρόωρο τέλος στη σεζόν και ανάδειξη πρωταθλητή με βάση των τωρινή βαθμολογία, βεβαιώνοντας για την πρόθεση να ολοκληρωθούν κανονικά όλες οι διοργανώσεις.

Η αναβολή των κορυφαίων πρωταθλημάτων και συνολικά της πλειονότητας των διοργανώσεων πανευρωπαϊκά είχε δώσει τροφή για τα επικρατέστερα σενάρια ως προς το μέλλον της σεζόν, στη σκιά του ιού Covid-19.

Ένα από αυτά έκανε λόγο για πρόωρο τέλος και απονομή του τίτλου στον τωρινό πρωτοπόρο κάθε Λίγκας, σενάριο που θα έχριζε πρωταθλήτριες τις Λίβερπουλ στην Premier League, Μπαρτσελόνα στη La Liga, Γιουβέντους στη Serie A κ.ο.κ.

Ωστόσο, ο Αλεξάντερ Τσέφεριν έσπευσε να βάλει τέλος στις υποθέσεις και τις ανεπιβεβαίωτες φήμες, κάνοντας λόγο για fake news στην περίπτωση να λήξει η σεζόν πρόωρα.

Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης που έλαβε χώρα την Τρίτη (17/3), ο πρόεδρος της UEFA ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προχωρήσει στη ματαίωση της αγωνιστικής περιόδου και πώς η πρόθεση είναι να τελειώσουν κανονικά όλες οι Λίγκες.

«Είδα και άκουσα ξανά κάποια fake news ότι η UEFA θα συμβουλεύσει τις Λίγκες να τελειώσουν τώρα τα πρωταθλήματα και νικητές θα αναδειχθούν οι ομάδες που βρίσκονται πρώτες αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία. Μπορώ να πω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο στόχος μας είναι να τελειώσει κανονικά η σεζόν και ουδέποτε προτείναμε κάτι τέτοιο στις ενώσεις ή τις ομοσπονδίες και τις Λίγκες», δήλωσε συγκεκριμένα ο Σλοβένος παράγοντας.

 

Τελευταία Νέα