Κύπρος: Κεκλεισμένων των θυρών όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις

Gazzetta team
Κύπρος: Κεκλεισμένων των θυρών όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις

bet365

Η κυβέρνηση της Κύπρου αποφάσισε την διεξαγωγή όλων των αγώνων ποδοσφαίρου στην Μεγαλόνησο χωρίς κόσμο μετά και τα πρώτα κρούσματα του κοροναϊού στην χώρα.

Η κυβέρνηση της Κύπρου μετά τα πρώτα κρούσματα κοροναϊού στην χώρα πήρε δραστικά μέτρα. Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε πως πλέον όλοι οι αγώνες σε όλα τα αθλήματα θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους.

Αναλυτικά

Μετά τις σημερινές πολιτικές αποφάσεις της Κυβέρνησης για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Κύπρο, όπου μεταξύ άλλων λήφθηκε απόφαση για διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών των ποδοσφαιρικών αγώνων, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, προχωρεί σε υιοθέτηση και υλοποίηση της σχετικής απόφασης.

Λεπτομέρειες για τα νέα δεδομένα σχετικά με τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων, θα δοθούν το επόμενο διάστημα ενώ με την ευκαιρία να πληροφορήσουμε πως η ΚΟΠ έχει προχωρήσει από το πρωί σε προώθηση ενημερωτικού υλικού προς τα Σωματεία της για λήψη προληπτικών μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Το μέτρο για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών αφορά τους αγώνες όλων των Κατηγοριών της ΚΟΠ, Futsal και Γυναικείου καθώς και τους αγώνες των Εθνικών μας ομάδων, μεταξύ αυτών και τον αυριανό αγώνα της Εθνικής Γυναικών με την Αλβανία.

Σύμφωνα με την απόφαση της Κυβέρνησης, το μέτρο αυτό ισχύει, σε πρώτη φάση, μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Η ΚΟΠ επιφυλάσσεται στη λήψη επιπρόσθετων μέτρων, τα οποία θα συζητηθούν στην προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα συνεδρία της Εκτελεστικής της Επιτροπής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα