Σφιντέρσκι: Νέα σενάρια για εθνική Πολωνίας

Σταύρος Σουντουλίδης
Σφιντέρσκι: Νέα σενάρια για εθνική Πολωνίας

bet365

Ψάχνουν για επιθετικούς στην εθνική Πολωνίας, μετά τον τραυματισμό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον σέντερ φορ του ΠΑΟΚ να είναι μεταξύ των υποψηφίων.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός με Super Derby προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σημερινά πολωνικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πολωνίας, Γέρζι Μπρέζεκ, μετά τον τραυματισμό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ψάχνει εναλλακτικές λύσεις για την επιθετική γραμμή, ενόψει των κλήσεων που θα πραγματοποιήσει για τις φιλικές αναμετρήσεις με Φιλανδία και Ουκρανία στα τέλη Μαρτίου.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μπορεί να βρίσκεται στις κλήσεις του Γέρζι Μπρέζεκ ενόψει των φιλικών του Μαρτίου, προκειμένου να πάρει την ευκαιρία του.

Ο Γέρζι Μπρέζεκ έχει πρώτες πρώτες τις λύσεις των Μίλικ και Πιόντεκ για την επιθετική γραμμή της εθνικής Πολωνίας, ωστόσο, στη λίστα του υπάρχουν και άλλα ονόματα επιθετικών, με αυτό του επιθετικού του ΠΑΟΚ να είναι μέσα στις σκέψεις του Πολωνού ομοσπονδιακού προπονητή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα