Παυλίδης: «Δεν αποτελούν προτεραιότητα τα χρήματα, αλλά η βελτίωση μου»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Παυλίδης: «Δεν αποτελούν προτεραιότητα τα χρήματα, αλλά η βελτίωση μου»

bet365

Ο Βαγγέλης Παυλίδης μίλησε για τα γκολ του στη Βίλεμ, τονίζοντας πως στην παρούσα φάση τα χρήματα δεν αποτελούν προτεραιότητα στην καριέρα του.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης εξελίσσεται σε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του ολλανδικού πρωταθλήματος. Ο 21χρονος φορ της Βίλεμ σε 24 ματς έχει πετύχει 12 γκολ (10 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο), ενώ αποτελεί πλέον βασικό στέλεχος της Εθνικής.

Ο διεθνής επιθετικός σε δηλώσεις του εξήγησε γιατί μεταπήδησε στη Βίλεμ, σημειώνοντας πως τα χρήματα δεν τον απασχολούν στην παρούσα φάση.

«Υπέγραψα πολυετές συμβόλαιο με την Βίλεμ για να μάθω μέσα από την ομάδα. Τα χρήματα δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην παρούσα φάση, αλλά το να παίζω και να γίνομαι καλύτερος. Μπορώ να βελτιωθώ σε μεγάλο βαθμό εδώ. Είχα συνηθίζει να αγωνίζομαι ως δεύτερος επιθετικός, όμως πλέον αγωνίζομαι στην κορυφή ως στράικερ».

Ο Παυλίδης δεν σκόραρε στα τρία τελευταία ματς της ομάδας από το Τίλμπουργκ, ωστόσο δεν δείχνει να πτοείται.

«Τα γκολ θα έρθουν ξανά. Προπονούμαι σκληρά γι' αυτό. Ακόμα και οι κορυφαίοι στράικερς διανύουν περίοδο χωρίς γκολ. Στη συνέχεια σκοράρουν και επιστρέφουν στον ρυθμό τους».

 

Τελευταία Νέα