«Ο άγιος Βλαχοδήμος έστειλε την Μπενφίκα στον τελικό» (vid)

«Ο άγιος Βλαχοδήμος έστειλε την Μπενφίκα στον τελικό» (vid)

Gazzetta team
«Ο άγιος Βλαχοδήμος έστειλε την Μπενφίκα στον τελικό» (vid)

bet365

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Αντόνιο Αμαράλ αποθέωσε τον Έλληνα γκολκίπερ της Μπενφίκα.

Η Μπενφίκα άντεξε στην πίεση της Φαμαλικάο, πήρε ισοπαλία 1-1 και με συνολικό σκορ 4-3, πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και στην ρεβάνς, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πραγματοποίησε μερικές σωτήριες αποκρούσεις, αποσπώντας τα εγκωμιαστικά σχόλια του Αντόνιο Αμαράλ, παλαίμαχου διεθνούς τερματοφύλακα της Πόρτο, ο οποίος πλέον είναι σχολιαστής στο τηλεοπτικό δίκτυο «CMTV».

«Η Φαμαλικάο έδειξε ποια ομάδα από την Μπενφίκα και στα δύο παιχνίδια. Αν η Μπενφίκα έφτασε στον τελικό, το οφείλει στον Άγιο Βλαχοδήμο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμαράλ για τον Έλληνα τερματοφύλακα.

«Ειδικά στο «Ντα Λουζ», αλλά και στο δεύτερο παιχνίδι, όπου είχε 4-5 επεμβάσεις μεγάλης κατηγορίας. Φάσεις που κάποιοι μπορεί να πουν ότι ήταν τυχερές, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το επίπεδο συγκέντρωσης ήταν εξαιρετικά υψηλό και σε αυτόν οφείλει η Μπενφίκα το ότι επιβίωσε» συμπλήρωσε ο παλαίμαχος γκολκίπερ.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα