Η UEFA δεν θεωρεί απειλή τον κορονοϊό για το Euro2020

Gazzetta team
Η UEFA δεν θεωρεί απειλή τον κορονοϊό για το Euro2020

bet365

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ξεκαθάρισε ότι, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν ανησυχεί για τον φονικό ιό που θερίζει στην Κίνα.

Πάνω από 420 είναι τα θύματα του κορονοϊού, ο οποίος έχει προσβάλλει συνολικά και πάνω από είκοσι χιλιάδες ανθρώπους. Καθησυχαστική σχετικά εμφανίστηκε η UEFA, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του καλοκαιριού (12 Ιουνίου – 12 Ιουλίου), το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί σε δώδεκα πόλεις ισάριθμων ευρωπαϊκών χωρών (Αγία Πετρούπολη, Άμστερνταμ, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Γλασκόβη, Δουβλίνο, Κοπεγχάγη, Λονδίνο, Μόναχο, Μπακού, Μπιλμπάο και Ρώμη).

«Δεν συνιστά απειλή ο κορονοϊός» υποστήριξε ο Αντρέας Σερ, υπεύθυνος σταδίων της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, με αφορμή την αναβολή και μεταφορά διαφόρων διοργανώσεων που επρόκειτο να διεξαχθούν στην Κίνα τους επόμενους μήνες.

«Βεβαίως, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες. Αν χρειαστεί να εισάγουμε κάποιες καινοτομίες και επιπλέον μέτρα ελέγχου, μετά από αίτημα της ρωσικής κυβέρνησης, θα το κάνουμε. Αυτή την στιγμή, όμως, δεν θεωρούμε ότι ο κορωνοϊός μπορεί να επηρεάσει τις όποιες αποφάσεις» πρόσθεσε ο Σερ, ο οποίος σήμερα Τρίτη (04/02) άναψε το «πράσινο φως» για το γήπεδο της Αγίας Πετρούπολης, το οποίο θα φιλοξενήσει τρεις αγώνες της φάσης ομίλων και έναν προημιτελικό.

 

Τελευταία Νέα