Μπράγκα: Ανακοίνωσε τον Ρουίθ από την Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
Μπράγκα: Ανακοίνωσε τον Ρουίθ από την Μπαρτσελόνα

bet365

Μετά την μεταγραφή του Τρινκάο, η Μπαρτσελόνα συμφώνησε ξανά με την Μπράγκα, αυτή τη φορά για την παραχώρηση του 20χρονου Άμπελ Ρουίθ με την μορφή δανεισμού και υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, ύψους 8 εκατ. ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα αγόρασε τον Φρανσίσκο Τρινκάο από την Μπράγκα αλλά τον άφησε δανεικό ως το τέλος της σεζόν. Σε αυτό το διάστημα, μάλιστα, ο πορτογαλικός σύλλογος θα αγωνίζεται με δύο παίκτες των Μπλαουγκράνα στο ρόστερ του, αφού συμφώνησε και για τον Αμπέλ Ρουίθ.

Ο 20χρονος φορ της δεύτερης ομάδας των Μπλαουγκράνα παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, με την Μπράγκα να ενεργοποιεί έκτοτε την υποχρεωτική οψιόν αγοράς του έναντι 8 εκατ. ευρώ.

Παρ' όλα αυτά, η πίστη των ανθρώπων της Μπάρτσα στο ταλέντο κα τις δυνατότητες του Ρουίθ είχαν ως αποτέλεσμα να τεθεί και όρος μελλοντικού buy-back, προκειμένου να μην χάσει εντελώς επαφή με το project του Ισπανού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα