Μπράγκα - Πόρτο 1-0: Deja vu και τίτλος στο 95' (vid)

Gazzetta team
Μπράγκα - Πόρτο 1-0: Deja vu και τίτλος στο 95' (vid)

bet365

Με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μπράγκα «σκότωσε» την Πόρτο (1-0) και πανηγύρισε το δεύτερο Λιγκ Καπ της ιστορίας της, με το ίδιο σκορ και πάλι απέναντι στους Δράκους, όπως το 2013.

Λύτρωση, έπος, deja vu. Όλες ικανές λέξεις για να περιγράψουν τον επίλογο της αναμέτρησης και τα συναισθήματα για την νικήτρια Μπράγκα, η οποία έκαμψε την αντίσταση της Πόρτο στις καθυστερήσεις, στον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ.


Χάρη σε γκολ του Χόρτα στο 95', η ομάδα του θαυματουργού Ρούμπεν Αμορίμ γλίτωσε το ματς από την παράταση, βυθίζοντας τους Δράκους του Κονσεϊσάο και κατέκτησαν τον 2ο τίτλο τους, από το 2008 που θεσπίστηκε στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.


Κόντρα στον ίδιο αντίπαλο και με το ίδιο σκορ όπως το 2013, στον πρώτο της τίτλο, η Μπράγκα ολοκλήρωσε με έμφαση την πιο άρτια εκκίνηση που θα μπορούσε να φανταστεί ο νεαρός Πορτογάλος προπονητής της.


Σε ηλικία 34 χρονών και ακριβώς 34 ημέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ο Αμορίμ συμπλήρωσε 5/5 στο ξεκίνημα του ως πρώτος προπονητής και διαθέτει πια και τον πρώτο του τίτλο στο παλμαρέ του.

 

Τελευταία Νέα