Μυστακίδης: «Ένιωσα σαν στο σπίτι μου» (vid)

Μυστακίδης: «Ένιωσα σαν στο σπίτι μου» (vid)

Gazzetta team
Μυστακίδης: «Ένιωσα σαν στο σπίτι μου» (vid)

bet365

Την επιθυμία του να σκοράρει πολλά τέρματα εξέφρασε ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος απέκτησε και το δικό του hashtag!

Επίσημη είναι εδώ και λίγες ημέρες η απόκτηση ως ελεύθερου του Γιάννη Μυστακίδη από την Ντε Γκράαφστσαπ.

Ο Έλληνας επιθετικός μετέβη στην Ολλανδία ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε συμβόλαιο 6μηνης διάρκειας με τον σύλλογο της πρώτης κατηγορίας της χώρας (σ.σ δεύτερη τη τάξει, κάτω από την Eredivisie).

Η Ντε Γκάαφστσαπ είναι τρίτη στη βαθμολογία απέχοντας 3 και 5 βαθμούς αντίστοιχα από τις θέσεις που οδηγούν σε απευθείας άνοδο στην Eredivisie.

Η ομάδα βρίσκεται για προετοιμασία στην Ισπανία και ο Έλληνας επιθετικός μετέβη εκεί, όπου πραγματοποίησε και το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα «γαλάζια» στην φιλική αναμέτρηση με την Europa FC (2-2).

Στο πλαίσιο των πρώτων του εμπειριών εκεί, δήλωσε:

«Η ομάδα μου συμπεριφέρθηκε πολύ καλά κι ένιωσα αμέσως σαν στο σπίτι μου. Ανυπομονώ για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια μου με τη Ντε Γκράαφτσαπ.

Οι ιστορίες που έχω ακούσει και οι εικόνες που έχω δει, είναι πολύ θετικές. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο».

Μάλιστα, η ομάδα κοινοποίησε και ένα βίντεο του Μυστακίδη να γυμνάζεται, συνοδευόμενο από το hashtag #welkomGiannis:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα