Οι Gazzetta Awards επιλογές του Τάσου Αυλωνίτη

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Οι Gazzetta Awards επιλογές του Τάσου Αυλωνίτη

bet365

Ο έμπειρος αμυντικό της Στουρμ Γκρατς που μαζί με τον Μπάμπη Λυκογιάννη επελέγησαν στην κορυφαία 11άδα των Αυστριακών για την τελευταία δεκαετία ψηφίζει για τα βραβεία του Gazzetta.
Ο Αυλωνίτης φέτος στην Στουρμ Γκρατς κάνει μία γεμάτη χρονιά στην επιστροφή του με 22 αναμετρήσεις ενώ έχει και ένα γκολ με δύο ασίστ. Πιο αναλυτικά:
ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Τα λόγια περισσεύουν για έναν αθλητή -ίνδαλμα. Ο πρωτος Έλληνας που κατακτα τον τιτλο του MVP στο NBA. Σεβασμός λοιπόν.
ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Μαρία Σάκκαρη. Κέρδισε επάξια τον πρώτο της τίτλο σε μία άκρως βελτιωμένη και επιτυχημένη χρονιά. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια στην εποχή μας.
ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Εθνική ομάδα πόλο Νέων ανδρών. Όταν κατακτάς ένα Παγκόσμιο δεν μπορείς παρά να υποκλιθείς στην φοβερή ομάδα πόλο των νέων ανδρών της χώρας μας.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ο Δημήτρης Ιτούδης. Στο ευρωπαϊκό μπάσκετ σε συλλογικό επίπεδο η EuroLeague είναι ο πιο μεγάλος τίτλος. Μπράβο στον κ. Ιτούδη που την κατέκτησε.
ΑΘΛΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Τον Τριανταφύλλου στην ξιφασκία.
FAIR PLAY ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Άρης Ανδρεάδης. Η Τριανδρία κέρδισε πέναλτι, απόφαση η οποία αμφισβητήθηκε έντονα από τον ΑΟ Καρδίας. Μετά από κοινή απόφαση προπονητή (Καρανάσιος) και παίκτη ο Ανδρεάδης εκτέλεσε χαλαρά το πέναλτι πάνω στον τερματοφύλακα. Προσωπικά θα μπορούσα να ψηφίσω όλες τις υποψηφιότητες της συγκεκριμένης κατηγορίας. Επέλεξα την συγκεκριμένη διότι ήταν από κοινού απόφαση παίκτη - προπονητή αυτή η κίνηση fair play.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards