Σέρχιο Ράμος: «Ξεχωριστή "Χρυσή Μπάλα" για Μέσι και Ρονάλντο» (vid)

Gazzetta team
Σέρχιο Ράμος: «Ξεχωριστή "Χρυσή Μπάλα" για Μέσι και Ρονάλντο» (vid)

bet365

«Ίσως αυτό να ήταν καλό για το ίδιο το ποδόσφαιρο», εξήγησε ο Σέρχιο Ράμος ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον Ιβάν Ζαμοράνο. Ποια η γνώμη του για τον Ζιντάν, πότε σκοπεύει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και τι θυμάται πιο έντονα από το Champions League.

Champions League: Χιλιάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Συνέντευξη στον Ιβάν Ζαμοράνο παραχώρησε ο Σέρχιο Ράμος, στο πλαίσιο του επερχόμενου Clasico.

Εκεί, μίλησε για το Champions League για το πότε σκέφτεται να αποσυρθεί, ενώ αναφέρθηκε και στo βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον πλανήτη.

Παράλληλα, σημείωσε πως ο Ζινεντίν Ζιντάν «είναι ο μόνος που ξέρει πως να παίρνει το 100% από εμάς» ενώ ξεχώρισε τον Ματίας Ντε Λιχτ ως το next big thing στην άμυνα.

Αναλυτικά ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε:

Για το πότε σκέφτεται να αποσυρθεί: «Θα παίζω μέχρι να χαθεί το πάθος που έχω. Μέχρι τώρα έχω ακόμα πολύ πάθος για το ποδόσφαιρο. Θα πάρω όσα περισσότερα μπορώ από το ποδόσφαιρο μέχρι να αισθάνομαι καλά. Φροντίζω τον εαυτό μου και ελπίζω να είμαι καλά για πολλά χρόνια ακόμη».

Για το τι συγκρατεί από το Champions League: «Πιστεύω το γκολ που έβαλα στη Λισαβόνα είναι η ανάμνηση που με εκπροσωπεί τα τελευταία χρόνια σε προσωπικό επίπεδο. Άλλαξε την ιστορία και μας βοήθησε να πάρουμε τα τρία τρόπαια στη σειρά. Φυσικά ήταν σημαντικό λόγω της εξέλιξης του αγώνα. Τα τρόπαια του Champions League είναι σαν τα παιδιά μου, δεν μπορώ να σου πω ποιο αγαπώ περισσότερο».

Για το Clasico: «Και οι δύο ομάδες είμαστε σε καλή κατάσταση. Μας δίνει κίνητρο η Μπαρτσελόνα γιατί είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαιτερότητες. Ελπίζω να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη».

Για την επιστροφή του Ζιντάν: «Ο Ζιντάν είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και γνωρίζει πολύ καλά τη Ρεάλ. Φτάσαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο μαζί του. Γνωρίζει τις ανάγκες της ομάδας και πήρε μία πολύ σημαντική απόφαση να επιστρέψει. Έδειξε θάρρος. Ήρθε σε μία δύσκολη περίοδο και στην αρχή ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Είναι ο μόνος που μπορεί να παίρνει το καλύτερο από εμάς».

Για τον αντικαταστάτη του: «Οι συγκρίσεις γενικά δεν είναι καλές. Υπάρχουν όμως πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές. Ο Ντε Λιχτ θεωρώ πως θα είναι ο παίκτης του μέλλοντος».

Για τη «Χρυσή Μπάλα» και την κατάκτησή της από τον Λιονέλ Μέσι: «Θα μπορούσαν να δίνουν μία "Χρυσή Μπάλα" μόνο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μέσι και μία άλλη για τους υπόλοιπους. Στο τέλος ίσως να ήταν καλύτερο για το ποδόσφαιρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα