Ολυμπιακός: Ο Ομάρ είναι ο μόνος Νορβηγός που έπαιξε όλα τα προκριματικά! (pics)

Ολυμπιακός: Ο Ομάρ είναι ο μόνος Νορβηγός που έπαιξε όλα τα προκριματικά! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ομάρ είναι ο μόνος Νορβηγός που έπαιξε όλα τα προκριματικά! (pics)

bet365

Ο Νορβηγός άσος και αρχηγός του Ολυμπιακού είναι ο μόνος παίκτης που έχει μετάσχει σε όλα τα παιχνίδια της ευρωπαϊκής προκριματικής φάσης με την φανέλα της Εθνικής Νορβηγίας!
Η Εθνική ομάδα της Νορβηγίας βρέθηκε στο 6ο προκριματικό γκρουπ της Ευρώπης με δύσκολους αντιπάλους όπως η Ισπανία και η Σουηδία. Στον όμιλο αυτό ο Ομάρ ως αρχηγός των Νορβηγών έκανε το δικό του... σερί και ρεκόρ καθότι δεν έχασε ούτε ένα ματς στην διαδικασία του ομίλου. Για την ακρίβεια από τον Σεπτέμβριο του 2018 ο άσος των Πειραιωτών έχει 16 σερί ματς ως βασικός με 15 90λεπτα και 1 45λεπτο.
Είναι ο μόνος που έχει 10 ματς με την Εθνική Νορβηγίας στα ευρωπαϊκά προκριματικά του 2019. Σε τρία εξ αυτών ήταν αρχηγός ενώ είχε και 2 ασίστ. Ο Ομάρ συνολικά έχει 44 ματς με 5 ασίστ. Στον Ολυμπιακό φέτος έχει 19 συμμετοχές ενώ στο σύνολο έχει καταγράψει 142 παιχνίδια με 10 γκολ και 14 ασίστ.
Η λίστα των συμμετοχών των Νορβηγών παικτών όπως τις αναφέρει το Nettavisen (σ.σ. από αυτούς τους παίκτες οι Ομάρ και Αλεεσάμι είναι οι μόνοι με μαροκινή καταγωγή):
Όντεγκααρντ: 8 ματς
Κινγκ: 9 ματς
Μπέργκε: 8 ματς
Γιάρστειν: 7 ματς
Ομάρ Ελαμπντελαουί: 10 ματς
Σέλνες: 9 ματς
Άγιερ: 8 ματς
Χένκρισεν: 9 ματς
Γιόχανσεν: 5 ματς
Αλεεσάμι: 9 ματς
Νόρντβειντ: 6 ματς
- Οι φωτογραφίες είναι από το Transfermarkt.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα