ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ακόμη πιο κοντά στον Μίσιτς ο ΠΑΟΚ (pic)

«Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ» ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ακόμη πιο κοντά στον Μίσιτς ο ΠΑΟΚ (pic)

Ακόμη πιο κοντά στον Μίσιτς ο ΠΑΟΚ (pic)

Σχεδόν σίγουροι εμφανίζονται να είναι στην Πορτογαλία αναφορικά με το μέλλον του Γιόσιπ Μίσιτς στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Τι αναφέρει σημερινό δημοσίευμα.

Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να αγοράσει τα δικαιώματα του Γιόσιπ Μίσιτς γι’ αυτό και έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις και συζητήσεις με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχοντας σύμμαχο τον Κροάτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν περιθώριο μέχρι τις 31 Μαΐου του 2020 να καταβάλλουν τη ρήτρα, σε περίπτωση που δεν προκύψει άλλη οικονομική συμφωνία με την ομάδα της Λισαβόνας.

Οι Πορτογάλοι ορίζουν την ρήτρα του Μίσιτς στα 2 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που τον χειμώνα του 2018 η Σπόρτινγκ πλήρωσε στη Ριέκα 2,7 εκατ. ευρώ με το συνολικό ύψος της μεταγραφής να φτάνει τα 3,3 εκατομμύρια μαζί με διάφορες προμήθειες ατζέντηδων.

 «Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως θέλει να κρατήσει τον Μίσιτς αλλά και ο ίδιος δείχνει ότι θέλει να παραμείνει στο Δικέφαλο» γράφει σήμερα (12/11) στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα «A Bola», επισημαίνοντας ότι οι Νταμπλούχοι Ελλάδας θα πληρώσουν τη ρήτρα και θα κρατήσουν τον Κροάτη ποδοσφαιριστή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.