Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Φερέιρα, ο εκλεκτός της Σπόρτινγκ» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Φερέιρα, ο εκλεκτός της Σπόρτινγκ» (vid)

bet365

Τι μετέδωσε την Τρίτη (24/9) το κρατικό κανάλι της Πορτογαλίας, RTP, αναφορικά με το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

Η Σπόρτινγκ χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Αμπέλ Φερέιρα, αλλά η απάντηση των νταμπλούχων Ελλάδας ήταν αρνητική.

Στο συμβόλαιο ΠΑΟΚ – Φερέιρα υπάρχει ρήτρα 7 εκατομμυρίων ευρώ, οι Πορτογάλοι δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν ένα τόσο υψηλό τίμημα, έστω και αν το κρατικό κανάλι, «RTP», μετέδωσε την Τρίτη (24/9), πως ο 40χρονος τεχνικός, που στο παρελθόν φόρεσε για πέντε χρόνια τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας, ενώ για τρία χρόνια δούλεψε στις ακαδημίες της, είναι ο «εκλεκτός» της Σπόρτινγκ.

Μετά τη νέα ήττα των «λιονταριών» στο πρωτάθλημα η διοίκηση αποφάσισε να απομακρύνει από τον πάγκο τον Λιονέλ Πόντες, που είχε περάσει για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα (Ιούνιος – Σεπτέμβριος 2015) από την Ελλάδα και τον Παναιτωλικό. Είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός προπονητής την τεχνική ηγεσία της ομάδας από τη Λισαβόνα στις αρχές Σεπτεμβρίου, ανεβαίνοντας από την U23 του συλλόγου, αλλά σε τρία παιχνίδια στον πάγκο, η Σπόρτιγνκ γνώρισε δύο ήττες (PSV και Φαμαλικάο) ενώ είχε και μια ισοπαλία (Μποαβίστα).

«Η διοίκηση της Σπόρτινγκ αναζητά τον διάδοχο του Πόντες που σίγουρα θα είναι Πορτογάλος. Ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος εργάζεται στον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να είναι ο εκλεκτός», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το θέμα από το κρατικό κανάλι της Πορτογαλίας αναφορικά με το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Αμπέλ Φερέιρα.

 

Τελευταία Νέα