Κασίγιας: Προπονείται και αποφασίζει τον Δεκέμβρη

Κασίγιας: Προπονείται και αποφασίζει τον Δεκέμβρη

Κώστας Ζάλιαρης
Κασίγιας: Προπονείται και αποφασίζει τον Δεκέμβρη

bet365

Με ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και προπονήσεων θα συνεχίσει τους επόμενους μήνες ο Ίκερ Κασίγιας, που θα πάρει την τελική απόφαση για την καριέρα του έπειτα από τις νέες εξετάσεις που θα κάνει τον προσεχή Δεκέμβριο.

Ολυμπιακός - Κράσνονταρ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr. Ολυμπιακός - Κράσνονταρ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο θρυλικός τερματοφύλακας, παίρνει το χρόνο του έπειτα από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Πρωτομαγιά, ωστόσο, αρνείται πεισματικά να παραδώσει τα όπλα και θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο με τους δικούς του όρους, μέσα στο γήπεδο κι όχι από έπειτα από νοσηλεία...

Προς το παρόν εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στην Πόρτο μέχρι ν' αναρρώσει πλήρως και όπως αναφέρει η A' Bola, ενδεχομένως μέσα στον Δεκέμβρη να ξέρει τι πρέπει να κάνει και να πάρει την τελική απόφαση για την καριέρα του. Μέχρι τότε θ' ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και προπονήσεων και στο τέλος του χρόνου θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για ν' ακούσει από τους γιατρούς αν μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Οι «δράκοι», πάντως, τον έχουν δηλώσει κανονικά στη λίστα με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα...

 

Τελευταία Νέα