Μπράνκο: «Μετά τον τελικό η κουβέντα για Ολιβέιρα» (pic)

Μπράνκο: «Μετά τον τελικό η κουβέντα για Ολιβέιρα» (pic)

Μπράνκο: «Μετά τον τελικό η κουβέντα για Ολιβέιρα» (pic)

bet365

Ο Μάριο Μπράνκο θέτει τις προτεραιότητες του ΠΑΟΚ για το θέμα του Πορτογάλου μέσου εξηγώντας πως θα συζητήσει με την Πόρτο μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/4) στο Radio Renascenca και την εκπομπή «Bola Branca», όπου μίλησε και για το θέμα της παραμονής του Σέρζιο Ολιβέιρα, μετά το τέλος του δανεισμού του από την Πόρτο.

Όπως τόνισε το θέμα δεν είναι πολύ εύκολο παρότι στην Τούμπα θέλουν να τον κρατήσουν, μάλιστα επιβεβαίωσε την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά εξήγησε ότι το «buy out» του Ολιβέιρα (σ.σ. 12.000.000 ευρώ) είναι πολύ υψηλό.

Σύμφωνα με τον Μάριο Μπράνκο το συγκεκριμένο θέμα θα απασχολήσει τους Πρωταθλητές Ελλάδας μετά το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.

«Έχουμε οψιόν αγοράς, η οποία είναι πολύ υψηλή για τον ΠΑΟΚ, αλλά ξέρω ότι ο Σέρζιο Ολιβέιρα είναι χαρούμενος και αν τον ρωτήσετε, θα σας έλεγε ναι θέλει να μείνει, όμως θα το σκεφτούμε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας», σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου» και πρόσθεσε:

«Έχουμε έναν φιλόδοξο ιδιοκτήτη που έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει το επίπεδο του Συλλόγου φτάνοντας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα αποτελεί τον βασικό στόχο μας τη νέα χρονιά, καθώς η ομάδα δεν έχει καταφέρει ποτέ να παίξει εκεί και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να το διεκδικήσουμε και να αγωνιστούμε. Στο τέλος της σεζόν θ' αποφασίσουμε με την Πόρτο για τον Ολιβέιρα».

Ο Πορτογαλικός Τύπος γράφει ότι ο ΠΑΟΚ θα προτείνει στην Πόρτο να εξαγοράσει το 60% των δικαιωμάτων του 26χρονου μέσου καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στα 7.000.000 ευρώ,

O Μάριο Μπράνκο αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και στον Αντρέ Βιεϊρίνια, τον οποίο χαρακτήρισε «ένα από τους κύριους συντελεστές αυτού του τίτλου» και όπως είπε «είναι ίνδαλμα για τον ΠΑΟΚ».

Τέλος στάθηκε στην επόμενη μέρα και στον στόχο του νταμπλ: «Η πόλη περίμενε 34 χρόνια αυτόν τον τίτλο. Εδώ και πολλά χρόνια ο πρωταθλητής έβγαινε από την Αθήνα. Η Θεσσαλονίκη ξύπνησε με καλή διάθεση μετά την ιστορική αυτή νίκη. Τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε για το νταμπλ. Θα είναι κάτι ιστορικό, χωρίς προηγούμενο για τον ΠΑΟΚ».

 

Τελευταία Νέα