Τα εντυπωσιακά στατιστικά του Λάμπρου στην Φορτούνα Σιτάρντ!

Τα εντυπωσιακά στατιστικά του Λάμπρου στην Φορτούνα Σιτάρντ!

bet365

Την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του διάγει ο Λάζαρος Λάμπρου έχοντας να επιδείξει εντυπωσιακές επιδόσεις!

Ο 21χρονος εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα και στην ήττα της ομάδας του με 4-2 από την Άλκμααρ φτάνοντας τα 7 γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό πως είναι ο πρώτος σκόρερ της Φορτούνα Σιτάρντ, μολονότι έχει πάρει μέρος σε 16 ματς εκ των οποίων μόλις σε 11 ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα!

Ο Λάμπρου παράλληλα σε αυτό το διάστημα έχει μοιράσει 4 ασίστ, έχει δημιουργήσει 4 μεγάλες ευκαιρίες ενώ έχει συμμετοχή σε φάση για γκολ ανά 101 λεπτά.

Αν συνυπολογίσουμε και τις επιδόσεις του στο Κύπελλο Ολλανδίας τότε η συγκομιδή του φτάνει συνολικά στα 8 γκολ και 6 ασιστ!

Αν μη τι άλλο εκπληκτικά στατιστικά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε ως το ταλέντο του μήνα στην Eredivisie!

«Είμαι έκπληκτος και πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ για αυτό το βραβείο. Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι στο εξωτερικό, αλλά είναι φυσιολογικό για εμένα. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ καλός, έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα και είναι το πιο σημαντικό για εμάς.

Κάθε μέρα θέτω στόχους και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για εμένα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα