Το δράμα του Εμπουέ και οι λόγοι που έφτασε στα πρόθυρα αυτοκτονίας

Γιάννης Γεωργόπουλος
Το δράμα του Εμπουέ και οι λόγοι που έφτασε στα πρόθυρα αυτοκτονίας

bet365

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ο θάνατος συγγενών του και τα περιουσιακά στοιχεία που κατέληξαν στα χέρια της πρώην γυναίκας του έφεραν τον Εμπουέ ένα βήμα πριν την αυτοκτονία...

Εισέπραξε εκατομμύρια ευρώ αγωνιζόμενος σε Μπέβερεν, Άρσεναλ και Γαλατασαράι, αλλά όπως αποκάλυψε έφτασε στα πρόθυρα αυτοκτονίας.

Πόσα προβλήματα ν' αντέξει ο άνθρωπος; Θάνατοι συγγενών, διαζύγιο, οικονομική καταστροφή, επιδείνωση της υγείας του, απομάκρυνση από την οικεία του...

Ο 34χρονος δεξιός μπακ σε συνέντευξη του στην Mirror τόνισε πως έχει φτάσει στο σημείο να πλένει στο χέρι τα ρούχα του διότι δεν έχει πλυντήριο.

Επίσης συνηθίζει να κοιμάται στο πάτωμα διαμερίσματος ενός φίλου του δίχως φώτα προκειμένου να μην τον βρουν οι δικαστικοί επιμελητές.

Η δικαστική διαμάχη με την Βελγίδα σύζυγο του Ορελί είχε ως συνέπεια να απωλέσει τα περιουσιακά στοιχεία του και να καταλήξουν τα πάντα σε εκείνη.

Ο Εμπουέ, ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο να εισπράττει ως αμοιβή 8 εκατ. ευρώ τον χρόνο ομολογεί πως πλέον δεν έχει οικονομικούς πόρους για να καλύψει τα έξοδα στη δικαστική διαμάχη με την σύζυγο του!

Μέσα σε όλα αυτά φημολογείται πως ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ διεγνώσθη από AIDS και ως εκ τού δεν μπορεί να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο!

Το δράμα του Καμερουνέζου δεν έχει αρχή και τέλους.

- Έχασε την επιμέλεια των παιδιών του και όλα τα περιουσιακά στοιχεία του κατέληξαν στην πρώην σύζυγο του, απόρροια ενός καταστροφικού διαζυγίου.

- Η πρώην σύζυγος του διαχειρίζονταν τα οικονομικά του κλέβοντας ένα μεγάλο μέρος των αποταμιεύσεων του.

- Έφτασε στο σημείο να κοιμάται σε ένα στρώμα ως φιλοξενούμενος ενός φίλου του.

- Έχασε τον παππού του, ο οποίος είχε αναλάβει την ανατροφή του από καρκίνο.

-Έχασε τον αδερφό του σε δυστύχημα.

- Αντιμετωπίζει ο ίδιος σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

 

Τελευταία Νέα