Ρατσιστική υπόθεση Κουντέλα: Ο πρόεδρος της Τσεχίας κατηγορεί την UEFA για διακρίσεις υπέρ των μαύρων!

Gazzetta team
Ρατσιστική υπόθεση Κουντέλα: Ο πρόεδρος της Τσεχίας κατηγορεί την UEFA για διακρίσεις υπέρ των μαύρων!

bet365

Με μία αδιανόητη επιστολή, το γραφείο του προέδρου της Τσεχίας καταδίκασε την τιμωρία 10 αγώνων στον Όντρεϊ Κουντέλα της Σλάβια για τη ρατσιστική του επίθεση και μάλιστα, έκανε λόγο για διακρίσεις της UEFA υπέρ των μαύρων!

Η τιμωρία 10 αγωνιστικών που επέβαλε η UEFA στον Οντρέι Κουντέλα, για τη ρατσιστική του επίθεση προς τον Γκλεν Καμαρά στη διάρκεια του Ρέιντζερς-Σλάβια, συνοδεύτηκε από ποικίλα σχόλια, με αρκετούς να θεωρούν ότι ο παίκτης του τσεχικού κλαμπ έπεσε στα… μαλακά. Για τον πρόεδρο της Τσεχίας, πάλι, η ποινή αποτέλεσε σκάνδαλο. Ο Μίλος Ζέμαν, μέσω επιστολής που έστειλε το γραφείο του προς την πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, πέρασε στην αντεπίθεση, κάνοντας λόγο για πρωτοφανή απόφαση και διακρίσεις υπέρ των μαύρων!

Μέσα στο κείμενο 542 λέξεων, η πλευρά του Τσέχου προέδρου κάνει λόγο για «υποκρισία» και μια τιμωρία δίχως προηγούμενο και χωρίς καμία απόδειξη, για έναν παίκτη που δεν έβλαψε κανέναν, παρά μόνο λεκτικά». Μάλιστα, κορυφώνει αναφέροντας πως «όλο αυτό γίνεται για να εκπληρώσει η UEFA τις απαράδεκτες προσδοκίες μιας μικρής ομάδας ακτιβιστών»!

Διαβάστε επίσης:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

EUROPA LEAGUE NEWS FEED