Γρανάδα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απόψε στην Novileague

Gazzetta team
Γρανάδα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απόψε στην Novileague

bet365

Η 3η περίοδος στην ανανεωμένη Novileague συνεχίζεται!

Οι οκτώ κορυφαίες ομάδες του Europa League ρίχνονται απόψε στην μάχη, στο πρώτο σκέλος των προημιτελικών της διοργάνωσης. Στην ημερήσια διάταξη του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet, βρίσκεται η μονομαχία στο «Λος Κάρμενες» ανάμεσα σε Γρανάδα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00).

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Η Γρανάδα παρότι δεν διαθέτει εμπειρία από αυτό το επίπεδο, κατάφερε να διαψεύσει τα προγνωστικά έως τώρα, φτάνοντας στους «8» στην πρώτη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Βέβαια, για να συνεχίσει την πορεία του, το σύνολο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ καλείται να βρει λύση στο ντεφορμάρισμα που περνάει το τελευταίο διάστημα (3 σερί ήττες).

Στο τελευταίο χρονικά ματς, ηττήθηκε από την Βιγιαρεάλ τερματίζοντας το σερί που έτρεχε εντός έδρας από τα μέσα Φεβρουαρίου. Γενικότερα, στο «Λος Κάρμενες» είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό, χάνοντας μόλις σε τέσσερα παιχνίδια φέτος σε όλες τις διοργανώσεις (12-5-4, 4-1-1 στο Europa League).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να επαναλάβει την περσινή πορεία, όπου έφτασε έως τον τελικό και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είχε μέχρι στιγμής το πιο δύσκολο έργο στα νοκ άουτ, αφήνοντας εκτός την φορμαρισμένη Σοσιεδάδ και την Μίλαν.

Μακριά από την Αγγλία σε επίπεδο Εuropa League, έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι την πρόσφατη 5ετία, αριθμώντας στο διάστημα αυτό 8 νίκες και 4 ισοπαλίες. Βέβαια, επί ισπανικού εδάφους παραδοσιακά αντιμετωπίζει δυσκολίες. Συγκεκριμένα σε 27 αναμετρήσεις εκεί μετράει μόλις τέσσερα διπλά, με πιο πρόσφατο το 2017.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

  • Πιο συχνά σκορ της Γρανάδα εντός φέτος: 2-0 (6), 2-1 (4), 0-0 (2)

  • Πιο συχνά σκορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ισπανία: 0-0 (8), 2-1 (4), 0-1 (2)

  • Πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων (συνολικά): Μολίνα (10), Σολδάδο (10) - Μπρούνο Φερνάντες (23), Ράσφορντ (19)

  • Πιο συχνά σκορ στο φετινό Europa League: 0-2 (18), 1-0 (15), 0-1 (12), 0-0 (12), 2-1 (12), 3-0 (12)

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα