Βαθμολογία Συλλόγων: Ο Ολυμπιακός «χτίζει» 5ετία, οι θέσεις των άλλων ελληνικών ομάδων

Βαθμολογία Συλλόγων: Ο Ολυμπιακός «χτίζει» 5ετία, οι θέσεις των άλλων ελληνικών ομάδων

Βαθμολογία Συλλόγων: Ο Ολυμπιακός «χτίζει» 5ετία, οι θέσεις των άλλων ελληνικών ομάδων

bet365

Ο Ολυμπιακός κάλυψε την σεζόν που θα χάσει και μένει ψηλά στην βαθμολογία των συλλόγων. Σε ποιες θέσεις είναι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Αρης.

Εφές Αναντολού - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια

Ηταν απαγορευτικό από την κλήρωση να συζητάει κάποιος δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση επί της Αρσεναλ. Οι πιθανότητες πήγαν κοντά στο μηδέν μετά το 1-3 του πρώτου αγώνα. Ο Ολυμπιακός όμως πήγε στο Λονδίνο για να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν. Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο του 2021 θαύματα δύσκολα γίνονται (βεβαίως έκανε ένα τέτοιο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ το βράδυ της Πέμπτης) όμως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς νίκησε για 3η σερί φορά μέσα στο Emirates!

Και μπορεί το 0-1 να μη του έδωσε πρόκριση, όμως του έδωσε βαθμούς για το Club Ranking. Σημαντικούς βαθμούς μιας και στο τέλος της σεζόν χάνει μια καλή χρονιά.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την βαθμολογία με την οποία θα μπει στις κληρώσεις το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός:

  • 2016/17 = 10.000 βαθμούς
  • 2017/18 = 5.000 βαθμούς
  • 2018/19 = 8.000 βαθμούς
  • 2019/20 = 10.000 βαθμούς
  • 2020/21 = 10.000 βαθμούς
  • Σύνολο = 43.000 βαθμούς

Βαθμολογία αρκετή προφανώς για να είναι στους ισχυρούς στις κληρώσεις των προκριματικών (ακόμα και στα play off εάν φτάσει εκεί).

Το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι πάει να φτιάξει μια 5ετία στο ranking του με δεδομένες δύο... 10άρες σεζόν. Δύο σεζόν δηλαδή που έχει μαζέψει 10.000 βαθμούς. Του χρόνου λοιπόν θα έχει μία ακόμη πιο μεγάλη ευκαιρία να χτίσει σε ότι έχει καταφέρει για να βγάλει από πάνω του μία κακή σεζόν όπως αυτή του 2017/18 που μάζεψε μόλις 5.000 βαθμούς.

36ος ο Ολυμπιακός

Πάμε και στις θέσεις τώρα. Ο Ολυμπιακός με τη νίκη που έκανε διατηρήθηκε στην 36η θέση του Club Ranking όμως είναι πολύ πιθανό η Σλάβα Πράγας να τον περάσει. Οι Τσέχοι με μία ισοπαλία στα προημιτελικά του Europa League, θα περάσουν τους «ερυθρόλευκους» αλλά οι κίνδυνοι σταματούν εκεί για τον Ολυμπιακό. Με την ευκαιρία να σημειώσουμε πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει ανέβει στην 33η θέση του Club Ranking και συνεχίζει και στην Ευρώπη.

Σε ότι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες δεν έχει αλλάξει κάτι.

Ο ΠΑΟΚ θα μπει στις κληρώσεις του καλοκαιριού (εάν βγει Ευρώπη φυσικά) ως 72ος στο Club Ranking με 20.000 βαθμούς.
Η ΑΕΚ θα μπει στις κληρώσεις (εάν βγει Ευρώπη) ως 73η στο Club Ranking με 19.500 βαθμούς.
Αρης, Παναθηναϊκός & Αστέρας Τρίπολης θα μπουν στις κληρώσεις του καλοκαιριού (όποιοι βγουν Ευρώπη) ως 237οι στο Club Ranking με 5.200 βαθμούς.

Οι 3 ομάδες θα μπουν με την βαθμολογία της Ελλάδας στις κληρώσεις μιας και οι δικές τους είναι χαμηλότερη από της χώρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα