Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης για βασικός με την Άρσεναλ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης για βασικός με την Άρσεναλ

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης μπαίνει σε πρώτο πλάνο για βασικός την Πέμπτη με την Άρσεναλ στο Λονδίνο με δεδομένο και το πρόβλημα ετοιμότητας του Βαλμπουενά.

Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή - χωρίς βέβαια να έχουμε δοκιμές καθώς τη Δευτέρα η ομάδα του Ολυμπιακού είχε ρεπό - ότι θα δούμε μία 11άδα θεαματικά διαφορετική την Πέμπτη από αυτήν του πρώτου αγώνα με την Άρσεναλ. Σε σχέση με την 11άδα ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια και το προβάδισμα στα δύο άκρα της άμυνας το έχουν οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ.

Για το κέντρο της άμυνας προορίζονται οι Σωκράτης και Εμβιλά εφόσον ο Μπα δεν είναι απολύτως έτοιμος. Σε διαφορετική περίπτωση ο Μπα θα είναι στόπερ και ο Εμβιλά στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, μαζί με Καμαρά και Μπουχαλάκη.
Εφόσον ο Μπα δεν μπει στην 11άδα ο Μασούρας θα βρεθεί στον άξονα και μπροστά θα είναι οι Μπρούμα, Φορτούνης και Ελ Αραμπί. Ο Φορτούνης με αφορμή και το πρόβλημα ετοιμότητας του Βαλμπουενά θέτει για τα καλά υποψηφιότητα για βασικός στο Άρσεναλ - Ολυμπιακός. Συνολικά πάντως έχει πιο καλή αγωνιστική εικόνα από τον έμπειρο Γάλλο μεσοεπιθετικό το τελευταίο διάστημα. Για την Πέμπτη πλην του θέματος με τον Βαλμπουενά με προβλήματα βέβαια παραμένουν και ο Χασάν αλλά και ο Ουσεϊνού Μπα. Από τους τρεις τραυματίες πάντως η πιο μεγάλη ανησυχία αφορά τους Χασάν και Μπα, αν και πολλά θα κριθούν σήμερα.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα