Ολυμπιακός: Οι Μαρτίνς και Φορτούνης για την ρεβάνς με την PSV

Ολυμπιακός: Οι Μαρτίνς και Φορτούνης για την ρεβάνς με την PSV

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι Μαρτίνς και Φορτούνης για την ρεβάνς με την PSV

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα από το πρώτο ματς, αλλά σε καμία περίπτωση η ομάδα του δεν θα παίξει αμυντικά κόντρα στην Αϊντχόφεν. Φορτούνης: «Δεν θα μας χαρακτηρίσω φαβορί».
Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στο γήπεδο της Αϊντχόφεν για το παιχνίδι της Πέμπτης για τον Ολυμπιακό με τους Ολλανδούς επισήμανε:
Το εάν μπορεί να είναι σημείο - κλειδί το νωρίς γκολ: Δεν το βλέπω έτσι. Δεν νομίζω πως όποιος βάλει πρώτος γκολ θα κρίνει την πρόκριση. Τα πρώτα λεπτά θα είναι σημαντικά και όταν δεν έχουμε κατοχή θα χρειάζεται προσοχή. Εμείς όταν θα έχουμε κατοχή θα είμαστε ο γνωστός ο Ολυμπιακός προσπαθώντας να παίξουμε επιθετικά. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα 2 γκολ και σίγουρα δεν ήρθαμε εδώ απλά για να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα αυτό.
Την προσέγγιση του αγώνα και τον Μπα: Σίγουρα δεν ήρθαμε εδώ για αμυντικό παιχνίδι. Η ομάδα που πάει στο να μην δεχθεί γκολ πηγαίνει κοντά στο χάσει. Δεν θα χάσουμε την ταυτότητά μας. Ίσως τα πρώτα λεπτά να είναι ελαφρώς διαφορετικά. Όμως μετά θα δείτε 2 ομάδες με επιθετική φιλοσοφία και ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε πράγματι ένα γκολ από στημένη μπάλα αλλά αυτό δεν μπορεί να μας επηρεάσει. Εάν στο ποδόσφαιρο υπήρχαν μόνο πιο καλές άμυνες δεν θα υπήρχαν γκολ. Ήρθαμε εδώ για να είμαστε ο εαυτός μας και να παίξουμε επιθετικά. Επίσης η επιστροφή του Μπα είναι σημαντική γιατί όντως δένει καλά με τον Σεμέδο.
Τα εντός και τα εκτός έδρας ματς: Εμείς μπορούμε να σχολιάσουμε τη δύναμη του κόσμου μας. Δεν είναι το ίδιο με άδειο Καραϊσκάκη. Όλοι γνωρίζουμε πως ο κόσμος μας είναι ο 12ος παίκτης μας. Εκτός έδρας είμαστε συνηθισμένοι σε άδεια και γεμάτα γήπεδα. Άλλοτε τα πράγματα πάνε καλά και άλλοτε όχι. Σίγουρα ο κόσμος εκτός έδρας είναι ένα 'όπλο' για την αντίπαλη άμυνα. Σίγουρα υπάρχει διαφορά στο δικό μας γήπεδο όταν είναι άδειο.
Τις επιλογές για την 11άδα και τυχόν αλλαγές προσώπων: Τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Αυτό το παιχνίδι χρειάζεται περισσότερο συναισθηματικό έλεγχο. Δεν έχει λυθεί το 'πρόβλημα' με τα 2 γκολ προβάδισμα. Να έχουμε έλεγχο και ψυχραιμία. Οι παίκτες μας είναι πολύ έμπειροι και ξέρουν πότε να είμαστε προσεκτικοί και να εκμεταλλευτούμε τα δυνατά μας στοιχεία. Με εξαίρεση το πως θα ξεκινήσουν οι 2 ομάδες μετά θα δούμε ένα πολύ παρόμοιο ματς με το πρώτο.
Ο Φορτούνης επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου για:
Το τι ματς περιμένει: Πιστεύω πως θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι και αύριο από την πλευρά της PSV. Εμείς έχουμε το σκορ. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και με καλή άμυνα και όταν μας δοθεί ευκαιρία να φερθούμε σωστά και να βάλουμε ενα γκολ για να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας.
Τη σημασία του αγώνα για το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη: Ναι είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς. Θέλουμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Εχουμε αύριο έναν τελικό. Το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας πήγε πολύ καλά. Θέλουμε ολα τα παιδιά το βήμα παραπάνω. Θα μας βοηθήσει και ως παίκτες και ως ομάδα οπότε θα τα δώσουμε αύριο για τη νίκη.
Το φάουλ που είχε βάλει με τη Γιανγκ Μπόις απέναντι στον Εμβογκό: Μακάρι να συνεχίσω την παράδοση. Να σκοράρω είτε να βοηθήσω την ομάδα μου για να περάσουμε στην επόμενη φάση.
Το εάν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί: Φαβορί όχι. Δεν θέλω να μας χαρακτηρίσω φαβορί. Στο γήπεδο θα φανεί ποιος είναι ο καλύτερος. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν κυρίαρχοι και κερδίσαμε με πολύ καλό σκορ. Αύριο θα μπούμε όλοι για την πρόκριση. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Η συνέντευξη Τύπου σε ζωντανή σύνδεση:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα