Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν: Να ανάψει τη σπίθα για το ευρωπαϊκό όνειρο

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν: Να ανάψει τη σπίθα για το ευρωπαϊκό όνειρο

bet365

Απόψε στις 19:55 (Cosmote Sport 2) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αϊντχόφεν για να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στους «16» του Europa League.

Ζητούμενο για τους νταμπλούχους Ελλάδας δεν είναι άλλο από το να κάνουν το πρώτο βήμα και να βάλουν τις βάζεις για πρόκριση στους «16» του Europa League, απέναντι στην Αϊντχόφεν.

Ο Ολυμπιακός, καλείται να φορέσει το ευρωπαϊκό του κοστούμι, να ξεχάσει το στραπάτσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να χαρίσει στον κόσμο του άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη.

Οσον αφορά στα πλάνα του, ο Πέδρο Μαρτίνς, σε σχήμα 4-2-31 πιθανότατα θα παρατάξει την ομάδα του με τους:

Σα, Λαλά, Μπα, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά (φαβορί έναντι Φορτούνη), Μπρούμα, Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Ο Γιαν Εμβιλά είναι στην αποστολή αλλά αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν θα βρεθεί στην 11άδα και το πιο πιθανό είναι να μπει στο ματς εφόσον αυτό κριθεί χρήσιμο.

Από την άλλη, ο Σμιντ, ο οποίος έδειξε και ενοχλημένο από τις αρνητικές ερωτήσεις των Ολλανδών δημοσιογράφων δήλωσε πως: «μπορούμε να περάσουμε».

Επίσης, οι Ολλανδοί - με εξαίρεση την ήττα που υπέστη στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (4-1) - μετράει μόνο νίκες στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη (4-0-1).

Αγωνιστικά, ο Γκέτσε είναι και πάλι... εδώ, αλλά λογικά θα τον δούμε να μπαίνει από τον πάγκο.

Ετσι, σε σύστημα 4-2-2-2 θα παραταχθούν οι:

Μβογκό στο τέρμα και Ντάμφρις, Μπάουμγκκαρτλ, Μποσκάλι, Μαξ στην άμυνα. Σανγκαρέ, Ροζάριο θα είναι στον άκονα, οι Τόμας καιΜάουρο Τζούνιορ πιο μπροστά και στην επίθεση θα υπάρχουν οι Μάλεν - Ζάχαβι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα