Λέστερ - ΑΕΚ: Με τριάδα στο κέντρο της άμυνας, βασικοί Μιτάι και Γκαρσία

Δημήτρης Βέργος
Λέστερ - ΑΕΚ: Με τριάδα στο κέντρο της άμυνας, βασικοί Μιτάι και Γκαρσία

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα, όπως αναμενόταν, επιλέγει σχηματισμό με τρεις στόπερ και τους Μιτάι και Λιβάι Γκαρσία στην ενδεκάδα κόντρα στη Λέστερ.

Ο Ιταλός κόουτς της ΑΕΚ παρατάσσει τους κιτρινόμαυρους με τον σχηματισμό και τα πρόσωπα που είχε δοκιμάσει στη χθεσινοβραδινή τελευταία προπόνηση στο King Power Stadium. Επιστρέφει σε σχήμα δηλαδή με τρία στόπερ σε 3-5-2 ή 5-3-2 πιο σωστά, με τον 17χρονο Μιτάι στα αριστερά (ήταν άλλωστε ο μοναδικός διαθέσιμος αριστερός μπακ) και τον Γκαρσία να ξεκινάει βασικός για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του μαζί με τον Ανσαριφάρντ στην επίθεση.

Συγκεκριμένα οι 11 του Καρέρα για το ματς με τη Λέστερ είναι ο Τσιντώτας κάτω από τα δοκάρια, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας και Χνιντ στο κέντρο της άμυνας, Μιτάι αριστερά και Βασιλαντωνόπουλος δεξιά και Σιμόες, Κρίστιτσιτς και Μάνταλος στη μεσαία γραμμή. Στην επίθεση οι Γκαρσία και Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα