Λέστερ - Μπράγκα 4-0: Τεσσάρα... πρόκρισης! (vid)

Gazzetta team
Λέστερ - Μπράγκα 4-0: Τεσσάρα... πρόκρισης! (vid)

bet365

Εντυπωσιακή η Λέστερ διέλυσε με 4-0 τη Μπράγκα, διατήρησε το απόλυτο νικών στον όμιλο κι έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης για τους «32».

Η...ομίχλη δεν εμπόδισε τη Λέστερ να διασύρει με 4-0 τη Μπράγκα, να πετύχει την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς και να κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά έπειτα από το 1961 που οι «Αλεπούδες» πετυχαίνουν τέσσερα γκολ σε ευρωπαϊκό ματς. Οι «αλεπούδες» προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με διπλή προσπάθεια του Ιεανάτσο. Ο Νιγηριανός νικήθηκε από τον Ματέους, όμως πήρε το ριμπάουντ και κατάφερε να σκοράρει. Ο Μάντισον ήταν εξαιρετικός, ο κινητήριος μοχλός της Λέστερ και στο 43' έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρει δίχτυα. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα. Στο 48' ο Ιεανάτσο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με μακρινό σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε. Η Λέστερ κυριάρχησε, έκανε ό,τι ήθελε κι έφτασε και σε τρίτο γκολ. Ο εξαιρετικός Ιεανάτσο στο 68' έκανε υπέροχη κίνηση από αριστερά στην περιοχή, ξεμαρκαρίστηκε έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Πρατ με κοντινό πλασέ πέτυχε το 3-0. Το τέταρτο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μάντισον στο 78ο λεπτό.

Λέστερ: Σμάιχελ, Φουκς, Τζάστιν, Τόμας, Φοφανά, Ολμπράιτον (62' Μόργκαν), Τίλεμαν (72' Μπαρνς), Μάντισον, Ουντέρ (62' Πρατ), Τσαντούρι, Ιεανάτσο (72' Πέρεθ)

Μπράγκα: Ματέους, Σίλβα, Ρικάρντο, Βιάνα, Κάρμο, Νοβάις, Μουσράτι (71' Κάστρο), Όρτα (62' Μαντέιρος), Παουλίνιο (71΄Γκαϊτάν), Γκαλένο, Ρουίθ (62' Γκιγιέρμε)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λέστερ 9 (9-1)
2. Μπράγκα 6 (5-5)
3. ΑΕΚ 3 (5-6)
4. Ζόρια 0 (2-9)

4η Αγωνιστική (26/11)
ΑΕΚ - Ζόρια
Μπράγκα - Λέστερ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα