Ομόνοια - PSV 1-2: Λυτρωτής στο τέλος ο Μάλεν (vid)

Gazzetta team
Ομόνοια - PSV 1-2: Λυτρωτής στο τέλος ο Μάλεν (vid)

bet365

Ο Μάλεν λύτρωσε την Αϊντχόφεν στις καθυστερήσεις και οι Ολλανδοί πήραν στην Κύπρο μια μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας με 2-1.

Η αποδεκατισμένη λόγω κορονοϊού Αϊντχόφεν πήρε την πρώτη νίκη στον όμιλο με λυτρωτή τον Μάλεν, ο οποίος με γκολ στις καθυστερήσεις λύγισε την Ομόνοια (2-1) στην Κύπρο. Οι Ολλανδοί παρουσιάστηκαν με πολλές ελλείψεις, όμως κατάφεραν να σπάσουν το κάκιστο σερί και να πετύχουν το πρώτο τρίποντο έπειτα από δέκα ευρωπαϊκά ταξίδια. Ετσι, η Αϊντχόφεν έφτασε στους 3 βαθμούς είναι στη 2η θέση και στα δυο επόμενα παιχνίδια της με τον ΠΑΟΚ θα παίξει την... πρόκριση!

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, φάσεις, με την Ομόνοια να δείχνει ένα επιθετικό πρόσωπο. Βέβαια, το γκολ στο 28' ήρθε με προσπάθεια... πίσω από τη σέντρα. Ο Γκόμεθ με μια ανεπανάληπτη εκτέλεση φάουλ έπιασε στον ύπνο τον Μβονγκό και πέτυχε το γκολ της χρονιάς στη διοργάνωση. Οι Ολλανδοί πήραν τον έλεγχο, πίεσαν και στο 40' έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Γκέτσε άρχισε τη φάση, ο Μαντουέκε έκανε την ασίστ και ο Μάλεν πλάσαρε ιδανικά για το 1-1.

Η Ομόνoια μπήκε δυνατά και στο 48' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακα από τον Μποσκαλί, ο Παπουλής πίεσε, από τις κόντρες ευνοήθηκε ο Ντούρις ο οποίος σε κενή εστία πλάσαρε άουτ. Η Αϊντχόφεν ήταν καλύτερη μετά το 60' και μέχρι το 75' έχασε διαδοχικές ευκαιρίες να σκοράρει. Στο 64΄ο Μαξ, στο 66' ο Μάλεν και στο 72' ο Ιχαταρεν δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Ο ρυθμός έπεσε στο τελευταίο τέταρτο, αλλά η PSV ήταν αυτή που είχε τα αποθέματα και στις καθυστερήσεις ο Μάλεν από ασίστ του Τόμας διαμόρφωσε το 2-1.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ. Λέζιακς, Γκόμεθ, Παπουλής (80΄Ασαντέ) Βίτορ, Τζιωνής, Μποτεάκ, Ντούρις (80΄Κακουλής)

PSV: Mβογκό, Χέντριξ, Τέζε, Μποσκάλι, Μαξ, Γκέτσε, Σαγκαρέ, Τόμας, Iχατάρεν, Μαντουέκε (83΄Φέιν), Μάλεν

Αποτελέσματα
Γρανάδα - ΠΑΟΚ 0-0
Ομόνοια - PSV 1-2

Βαθμολογία
1. Γρανάδα 4 (2-1)
2. Αϊντχόφεν 3 (3-3)
3. ΠΑΟΚ 2 (1-1)
4. Ομόνοια 1 (2-3)

Επόμενη Αγωνιστική (5 Νοεμβρίου)
ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν
Ομόνοια - Γρανάδα

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα