Σε άλλο τέμπο οι «αλεπούδες»

Book-nomikarios Book-nomikarios
Σε άλλο τέμπο οι «αλεπούδες»

bet365

Μετά το επιτυχημένο χάντικαπ υπέρ της Μπασκόνια, ο Book-nomikarios επιστρέφει στην παρέα μας και μας αναλύει το ματς ΑΕΚ-Λέστερ...

AEK - ΛΕΣΤΕΡ

Οι Szymański, André Simões και Galanopoulos παραμένουν εκτός για την ΑΕΚ, σ' ένα ματς που θα χρησίμευαν λόγω τρεξιμάτων, συν ότι δεν αφήνουν λύσεις στα χαφ με Κρίστισιτς, Μάνταλο και Σάκχοφ να έχουν καταπιεί χιλιόμετρα. Μη δηλωμένος ο Πορτογάλος δεξιός μπακ Paulinho, με Βασιλαντωνόπουλο ή Μπακάκη στο αρχικό σχήμα ως δεξί μπακ. Εκτός και ο νεαποκτηθείς εξτρέμ Garcia, όπως και ο Έλληνας εξτρέμ Αλμπάνης. Νοκ άουτ έχει τεθεί και ο έμπειρος Ουκρανός στόπερ Chygrynskiy.

Ο Ιταλός κόουτς Carrera θα βάλει μάλλον και 3 διαθέσιμα στόπερ του Nedelcearu, Hnid και Σβάρνα για να... περιορίσει το κακό. Μπροστά θα έχει τον φορμαρισμένο Ανσαριφάρντ και λογικά πίσω του θα βάλει τον Λιβάγια, με τον οποίο επίσημα δεν υπάρχει κόντρα, αλλά ανεπίσημα δεν είναι στα καλύτερά τους οι σχέσεις τους. Ακούγεται και το σενάριο να παίξει με 2 στόπερ πάντως και να χρησιμοποιήσει ως εξτρέμ τον Λόπες για να βοηθάει ανασταλτικά τον Ινσούα.

Η Λέστερ ήρθε χωρίς τον Τούρκο διεθνή στόπερ Söyüncü, τον Νιγηριανό χαφ Ndidi και τον βασικότατο πέρσι πλάγιο μπακ Ricardo Pereira. Ο έμπειρος δεινός σκόρερ Vardy είναι στην αποστολή και είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσει εντεκαδάτος ή αν θα μπει ως αλλαγή. Ο Βορειοιρλανδός κόουτς Rodgers θα κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα που λύγισε 0-1 την Άρσεναλ. Υποψήφιοι για 11άδα είναι ο Νιγηριανός στράικερ Iheanacho (ο πρώην της Μαν.Σίτι), ο Τούρκος διεθνής χαφ Ünder (πρώην Ρόμα), ο βετεράνος διεθνής Τζαμαϊκανός στόπερ Morgan (πρωταθλητής με Λέστερ), ο έμπειρος Άγγλος χαφ Albrighton (πρωταθλητής με Λέστερ) και ο χαφ Choudhury.

Oι "αλεπούδες" έχουν καθαρό προβάδισμα. Μιλάμε για νεανικό ρόστερ με 2-3 πινελιές εμπειρίες, με τρεξίματα, με πνευμόνια και όλα τα συναφή. Η ΑΕΚ είναι λίγο ταλαιπωρημένη στα χαφ και σίγουρα δεν θ' αντέξει στο ρυθμό της Λέστερ. Δικαιολογημένο το διπλό στο 1.66.

ΟΥΕΦΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ : ΑΕΚ - ΛΕΣΤΕΡ -> 2 (1.66)

ΥΓ-1. Περισσότερα tips στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

ΥΓ-2. Όσοι θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα ισοπαλιών (νευρωνικών δικτύων) στείλτε e-mail με τίτλο "ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & LIVE" ή "SOCCER X PROGRAMME" στο [email protected] (ως bonus προσφέρουν ως και 4 live την ημέρα στο messenger σας σε ημίχρονα αγώνων για να υπάρχει το διαθέσιμο διάστημα ώστε να πονταριστούν από εσάς), ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά και να αγοράσετε ή να επινοικιάσετε το πρόγραμμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).