ΠΑΟΚ: Πρώτη γεύση στο «Los Carmenes» (pics)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Πρώτη γεύση στο «Los Carmenes» (pics)

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τη Γρανάδα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Ο ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης (28/10) πήρε μία πρώτη γεύση από το Estadio de los Carmenes, την έδρα της αναμέτρησης κόντρα στη Γρανάδα για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του πάτησαν το χορτάρι της έδρας της Γρανάδα και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας, ασκήσεις σε μικρό χώρο και στο φινάλε διεξήχθη δίτερμα.

Όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν χωρίς πρόβλημα, με τον Φερέιρα να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τη Γρανάδα χωρίς προβλήματα τραυματισμών.

Από την Τρίτη (27/10) οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Κάρολ Σφιντέρσκι και Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκαν κανονικά και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για τα δύο επικείμενα παιχνίδια με Γρανάδα και Παναιτωλικό.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Αουγκούστο, Σβαμπ, Νινούα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, και Κούτσιας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα