Στο δρόμο για τη Γρανάδα ο ΠΑΟΚ (pics)

Στο δρόμο για τη Γρανάδα ο ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Η αποστολή του «Δικεφάλου» αναχωρεί για την ισπανική πόλη ενόψει της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Με πτήση τσάρτερ πετάει το πρωί της Τετάρτης ((28/10) για την Ισπανία η αποστολή του ΠΑΟΚ, που το βράδυ της Πέμπτης (29/10) θα αντιμετωπίσει τη Γρανάδα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι στην πόλη της Ανδαλουσίας και θα προπονηθεί στο «Estadio de los Carmenes» στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ νωρίτερα στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα. Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Ίνγκι Ίνγκασον.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Κάρολ Σφιντέρσκι και Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκαν κανονικά και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για τα δύο επικείμενα παιχνίδια με Γρανάδα και Παναιτωλικό.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Αουγκούστο, Σβαμπ, Νινούα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, Κούτσιας.

Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Ζαμπά, Ρέι και Περέιρα, που δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα της Ευρώπης, αλλά και Αντρέ Βιεϊρίνια ο οποίος λόγω κορονοϊού είναι σε υποχρεωτική καραντίνα και ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί με την ομάδα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα