ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Γρανάδα και Αγρίνιο, με Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Σφιντέρσκι

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Γρανάδα και Αγρίνιο, με Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Σφιντέρσκι

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Γρανάδα και Αγρίνιο, με Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Σφιντέρσκι

bet365

Ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για τις δύο αναμετρήσεις με Γρανάδα και Παναιτωλικό, καθώς η αποστολή θα πάει από την Ισπανία κατευθείαν στο Αγρίνιο.

Ευχάριστα τα νέα για τον ΠΑΟΚ και τον Αμπέλ Φερέιρα. Κι αυτό γιατί οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Κάρολ Σφιντέρσκι και Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκαν κανονικά και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή για τα δύο επικείμενα παιχνίδια.

Ο «Δικέφαλος» θα μεταβεί στη Γρανάδα χωρίς απουσίες λόγω κορονοϊού, καθώς τ’ αποτελέσματα των τεστ για τον Covid-19, στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα το πρωί της Δευτέρας (26.10) ήταν όλα αρνητικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε τους παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για τις επόμενες δύο αναμετρήσεις, η οποία αποτελείται από τους:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Αουγκούστο, Σβαμπ, Νινούα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, Κούτσιας.

Αυτοί που θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη είναι οι Ζαμπά, Ρέι και Περέιρα, που δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα της Ευρώπης, αλλά και Αντρέ Βιεϊρίνια ο οποίος λόγω κορονοϊού είναι σε υποχρεωτική καραντίνα και δεν έχει ενσωματωθεί με την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί με πτήση τσάρτερ το πρωί της Τετάρτης (28.10). Η ομάδα θα προπονηθεί στο Estadio de los Carmenes στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ νωρίτερα στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα. Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Ίνγκι Ίνγκασον.

Η αποστολή του Δικεφάλου θα παραμείνει στην Ισπανία μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα προπονηθεί στη Γρανάδα το πρωί της Παρασκευής (30.10) και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για το Άκτιο και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Αγρίνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα