Χωρίς Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ με την Λέστερ

Χωρίς Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ με την Λέστερ

Gazzetta team
Χωρίς Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ με την Λέστερ

bet365

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Λέστερ την Πέμπτη (29/10, 19:55 Cosmote Sport 3) στο ΟΑΚΑ.

Με το μυαλό αποκλειστικά στη Λέστερ, έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από την αρχή της εβδομάδα. Ο Μάσιμο Καρέρα, είδε και την Τρίτη (27/10) τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στον δεξιό δικέφαλο κι έτσι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για το εν λόγω παιχνίδι.

Η προπόνηση διεξήχθη με τους γνωστούς απόντες. Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Χρήστος Αλμπάνης, Αντρέ Σιμόες και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν κι αυτοί τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα συγκεντρωθούν ξανά στα Σπάτα την Τετάρτη (17:00) για την τελευταία τους προπόνηση, πριν το ματς με την Λέστερ, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.

Στις 15.15, στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, ο Μάσιμο Καρέρα και ο Παναγιώτης Τσιντώτας θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα