ΑΕΚ: Με Ινσούα στην Πορτογαλία

ΑΕΚ: Με Ινσούα στην Πορτογαλία

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με Ινσούα στην Πορτογαλία

bet365

Ο Εμάνουελ Ινσούα συμμετείχε στην προπόνηση και μπήκε στην αποστολή της Ένωσης που ταξιδεύει την Τετάρτη στην Πορτογαλία για τον αγώνα με την Μπράγκα.

Η ΑΕΚ το πρωί της Τετάρτης αναχωρεί για την Πορτογαλία όπου την Πέμπτη (22/10 - 22:00) αντιμετωπίζει την Μπράγκα για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου στο Europa League.

Ο Μάσιμο Καρέρα είδε τον Ινσούα να προπονείται την Τρίτη και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Το αν ο Ιταλός κόουτς επιλέξει τον Αργεντινό μπακ να αγωνιστεί είναι κάτι που θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αν και το πιθανότερο είναι ο Λόπες να καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Εκτός, όπως αναμενόταν, έμειναν οι τραυματίες Μπακάκης, Σιμόες, Γκαρσία και Αλμπάνης (ο τελευταίος έχει υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο), ο ανέτοιμος ακόμα Γαλανόπουλος και οι Σιμάνσκι και Παουλίνιο που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα (ο πρώτος άλλωστε δεν είναι ακόμα έτοιμος συνεχίζοντας ατομικό πρόγραμμα). Επίσης ο νεαρός γκολκίπερ Βασίλης Χατζηεμμανουήλ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση δεξιού γόνατος.

Έπειτα από την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, και αφού τα τεστ για τον covid 19 είχαν βγει αρνητικά, ο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα συγκεντρωθεί το πρωί της Τετάρτης στις 08:30 στα Σπάτα και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί για το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα