Πιθανή η παρουσία κόσμου στο Γρανάδα – ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Πιθανή η παρουσία κόσμου στο Γρανάδα – ΠΑΟΚ

bet365

Στην Ισπανία έχει ανοίξει κουβέντα για την παρουσία κόσμου στις εξέδρες του «Νουέβο Λος Κάρμενες» για την αναμέτρηση Γρανάδα-ΠΑΟΚ στα πλαίσια της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τους αγώνες στη φάση των ομίλων του Europa League υποδεχόμενος την ερχόμενη Πέμπτη (22/10, 19:55) την Ομόνοια στην Τούμπα.

Μία εβδομάδα αργότερα υπάρχει το παιχνίδι με τη Γρανάδα για τη 2η αγωνιστική και στην Ισπανία έχει ανοίξει κουβέντα για την παρουσία κόσμου στις εξέδρες του «Νουέβο Λος Κάρμενες», έδρα της αντιπάλου του «Δικεφάλου».

Η Γρανάδα επιθυμεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, που σκοπεύει να ανοίξει το γήπεδο της, στο μέγιστο επιτρεπτό όριο, για τον αγώνα με την Νάπολι, μάλιστα ο γενικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Αντόνιο Φερνάντεθ Μοντερούμπιο, μίλησε την Πέμπτη (15/10) στους εκπροσώπους του τύπου, αναφορικά με την πιθανότητα αυτή.

«Περιμένουμε να λάβουμε τις οδηγίες και την εξουσιοδότηση σε περίπτωση που θα μπορούμε να έχουμε κόσμο στο Λος Καρμένες. Έχουμε ήδη εκφράσει τη θέση μας για το ζήτημα και αν οι υγειονομικές αρχές το θεωρήσουν ασφαλές για τους οπαδούς μας, θα το χαρούμε πολύ», τόνισε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα