Αϊντχόφεν: Συμφώνησε με τον Γκέτσε!

Gazzetta team
Αϊντχόφεν: Συμφώνησε με τον Γκέτσε!

bet365

Έτοιμη να ανακοινώσει τη σπουδαία μεταγραφή του Μάριο Γκέτσε είναι η PSV, έχοντας συμφωνήσει με τον Γερμανό σταρ για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Στο παρά... πέντε των μεταγραφών στην Ολλανδία, η Αϊντχόφεν είναι έτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα» με την απόκτηση του Μάριο Γκέτσε.

Η εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Europa League έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ήρωα της εθνικής Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ντόρτμουντ το καλοκαίρι και ο 28χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται την Τρίτη στην Ολλανδία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικός παράγοντας για να πειστεί ο άλλοτε αστέρας των Βεστφαλών και της Μπάγερν Μονάχου φέρεται πως είναι η παρουσία του Γερμανού coach, Ρότζερ Σμιντ, στο τιμόνι της ομάδας.

Κι αυτή δεν είναι η μόνη «ηχηρή» κίνηση της PSV, καθώς στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών ανακοίνωσε ήδη τους δανεισμούς του Μάρκο Φαν Γκίνκελ από την Τσέλσι και του Άντριαν Φάιν από τη Μπάγερν Μονάχου.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα